teljes: 0,00 Ft leellenőrizni
Ár
 • tól től nak nek

Beton kerítés

A beton kerítések a fémkerítések érdekes alternatívái. Ha jobban szeretné védeni a privát szféráját és nagyra értékeli a hosszú távú megoldásokat, akkor a betonkerítés az, amit keres. Ha szeretné hosszú távon biztosítani ingatlanának védelmét a hívatlan vendégektől, állatoktól és a túlzott zajszennyezéstől, akkor is jó helyen jár! A beton kerítés kiváló választás telek, nyaraló és üzlethelyiség esetén egyaránt. Válasszon a számos különleges, dekoratív kialakítás közül, és élvezze a biztonságot és a magánéletét!

Beton kerítésoszlop 1,5 m Beton kerítésoszlop 1,5 m
Eladó: DREWBET
Ár: 6 188,99 Ft háló: 5 032,11 Ft
szt.
nézd meg többet
Beton kerítésoszlop 1,6 m Beton kerítésoszlop 1,6 m
Eladó: DREWBET
Ár: 6 977,98 Ft háló: 5 673,39 Ft
szt.
nézd meg többet
Beton kerítésoszlop 1,75 m Beton kerítésoszlop 1,75 m
Eladó: DREWBET
Ár: 7 427,52 Ft háló: 6 038,53 Ft
szt.
nézd meg többet
Beton kerítésoszlop 2 m Beton kerítésoszlop 2 m
Eladó: DREWBET
Ár: 8 102,75 Ft háló: 6 587,16 Ft
szt.
nézd meg többet
Kerítéselem, beton kerítés Boríték Kerítéselem, beton kerítés Boríték
Eladó: DREWBET
Ár: 5 779,82 Ft háló: 4 699,08 Ft
szt.
nézd meg többet
Kerítéselem, beton kerítés Deszka Kerítéselem, beton kerítés Deszka
Eladó: DREWBET
Ár: 4 805,50 Ft háló: 3 907,34 Ft
szt.
nézd meg többet
Kerítéselem, beton kerítés Graf Kerítéselem, beton kerítés Graf
Eladó: DREWBET
Ár: 5 539,45 Ft háló: 4 503,67 Ft
szt.
nézd meg többet
Kerítéselem, beton kerítés Homokkő Kerítéselem, beton kerítés Homokkő
Eladó: DREWBET
Ár: 5 900,00 Ft háló: 4 796,33 Ft
szt.
nézd meg többet
Kerítéselem, beton kerítés Redőny Kerítéselem, beton kerítés Redőny
Eladó: DREWBET
Ár: 5 539,45 Ft háló: 4 503,67 Ft
szt.
nézd meg többet
Kerítéselem, beton kerítés Törött kő Kerítéselem, beton kerítés Törött kő
Eladó: DREWBET
Ár: 6 021,10 Ft háló: 4 895,41 Ft
szt.
nézd meg többet
Kerítéselem, Palisade betonkerítés Kerítéselem, Palisade betonkerítés
Eladó: DREWBET
Ár: 4 805,50 Ft háló: 3 907,34 Ft
szt.
nézd meg többet

Betonkerítés – tartósság, biztonság, privát szféra

Szinte mindenki szeretne az ingatlanán egy elszigetelt területet csak magának és a családjának fenntartani. Bár a klasszikus hálós- és fémkerítéseknek megvannak az előnyei, mégsem tudnak privát szférát biztosítani a lakók számára. Ha a ráfordítható anyagi keret korlátozott, mégis esztétikus kialakítású kerítéssel szeretné körülvenni a házát vagy telkét, a betonkerítés remek választás lehet. Miért érdemes kerítéseink közül választani? Ennek több nyomós oka is van.

 • A betonkerítés tartós és rendkívül ellenálló a környezeti tényezőkkel szemben. A kiváló minőségű vasbeton éveken át megtartja eredeti állapotát, így nem kell aggódnia a panelek rendszeres cseréje miatt. A beton ellenálló a mechanikai sérülésekkel szemben is.
 • A betonkerítés bármely sérült eleme nagyon könnyen cserélhető. Egyszerűen csak távolítsa el a sérült részt, és helyezzen helyette egy újat az oszlopok közé. Még ha repedések is vannak a betonban, a fémrudak akkor is összetartják az egész szerkezetet.
 • A hálós, fém- és némelyik fakerítéssel ellentétben a betonkerítés maximális magánszférát biztosít, hiszen nincsenek rajta nyílások. Emellett jól tompítja mind az ingatlanon kívülről érkező, mind az ingatlanon belüli zajokat.
 • A beton kerítések nem igényelnek munkaigényes és drága karbantartást vagy vízszigetelést.
 • A 1,5-től 2 méterig terjedő kerítésmagasság hatékony akadályt képez mind a kutyákkal, mind a vadállatokkal szemben, amelyek kárt tehetnek az ingatlanban.
 • A betonkerítés szinte bármilyen díszítéssel jól harmonizál, azonban leginkább a modern stílusú épületekhez illik. Kínálatunkban számos különleges kerítésmintát talál, beleértve olyanokat is, amelyek más anyagokat, például fát imitálnak. S a betonkerítés be is lehet festeni.
 • A betonkerítés igazán pénztárcabarát megoldás. Mivel a beton megbízható anyag, és a kerítések előállítási költsége nagyon alacsony, ezért ez a kerítés kiváló választás a szerényebb anyagi kerettel rendelkezők számára is.
 • A betonkerítés az erős széllökéseknek és hóviharoknak kitett területen is védelmet nyújt. Óv a szél kavarta talajmenti hulladéktól, homoktól és portól. Emellett értékes árnyékot vethet a kerti növényekre, ha nincsenek a közelben más terepbeli akadályok.

A betonkerítés telepítése

A betonkerítés telepítése nem jelenthet problémát! A betonkerítés alapeleme a kerítéspanel. Az üzletünkben kapható kerítéspanelek mindegyike 2 m-es szabványos szélességgel rendelkezik, mely megkönnyíti a szükséges elemek számának kiszámítását. A rendelés során ne feledkezzen meg a betonoszlopokról sem, amelyek tartós szerkezetüknek köszönhetően tovább stabilizálják az egész kerítést. Mindenképpen érdemes megfontolni a leendő kerítés alapozását. Ez még nagyobb tartósságot biztosít a kerítés szerkezetének, és megakadályozza, hogy a földbe süllyedjen. Maga az összeszerelés nagyon egyszerű, az oszlopok bebetonozását követően csak a tartóoszlopokat kell a panelkeretekbe helyezni, és máris örülhet a stabil, gyönyörű kerítésének.

Betonkerítés árak

Bár a betonkerítések ára nagyon kedvező, azonban, ha nálunk rendeli meg a kerítést, első osztályú termékre számíthat. A kialakítás függvényében egy-egy elem mindössze 4000-5500 Ft körüli összegbe kerül, míg egy betonoszlop kb. 5800-7500 Ft kiadást jelent. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és a változtatás jogát fenntartjuk. Más kerítéstípusokkal összehasonlítva a betonkerítések tehát rendkívül gazdaságos megoldást jelentenek, ráadásul a drágább anyagok számos előnyével is rendelkeznek. Sőt, ez egy hosszú távra szóló befektetés, hiszen a betonkerítések akár évtizedekig is használhatók!

Betonkerítés – változatos mintázatok

A betonkerítés több, mint az ingatlan körbekerítésének praktikus módja. Kínálatunkban változatos mintázatú kialakításokat talál, amelyek karaktert kölcsönöznek ingatlanának, mint például:

 • boríték
 • deszkázott
 • lamellázott
 • bordázott
 • repedezett kő hatású
 • geometriai formák

A kerítés változatának megválasztásával különleges térhatás érhető el. A kerítés vizuális megjelenését tovább fokozhatja, ha kreatívan le is festjük. Betonkerítéseink nemcsak a modern családi házak, nyaralók és telkek, hanem céges telephelyek körbekerítésére is alkalmasak. Mint látható, ez egy nagyon sokoldalúan felhasználható kerítéstípus!

fel
Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium