teljes: 0,00 Ft leellenőrizni
Ár
  • tól től nak nek

Harmonika kapu

A harmonika kapu kiváló választás, különösen egy keskeny, rövid felhajtóval rendelkező ingatlan esetén. Működéséhez mindössze feleannyi helyet igényel, mint a klasszikus kétszárnyú kapu. Emellett a tolókapukkal ellentétben nem igényel szabad helyet a kerítés vonalában. Szárnyai harmonikaszerűen összecsukódnak, és csupán egy méterrel nyúlnak túl a bejárati területen. Megvásárolható 2+2-es változatban (két „összecsukható szárny”) vagy 2+1-es változatban (az egyik szárny nem összecsukható). Az áruházunkban elérhető modellek motorral vannak felszerelve, azaz automatizáltak, és távirányítóval működtethetők.

Behajtható kapu 4 m automatával, Szafir M kerítés Behajtható kapu 4 m automatával, Szafir M kerítés
Eladó: Polargos
Ár: 888 990,83 Ft háló: 722 756,88 Ft
szt.
nézd meg többet
Behajtható kapu 4 m automatával, Szafir XL kerítés Behajtható kapu 4 m automatával, Szafir XL kerítés
Eladó: Polargos
Ár: 1 133 027,52 Ft háló: 921 160,55 Ft
szt.
nézd meg többet
Behajtható kapu automata géppel, Lavender kerítés Behajtható kapu automata géppel, Lavender kerítés
Eladó: Polargos
Ár: 1 238 440,37 Ft háló: 1 006 862,39 Ft
szt.
nézd meg többet
Betört kapu, 2+1, bal, Szafir XL kerítés Betört kapu, 2+1, bal, Szafir XL kerítés
Eladó: Polargos
Ár: 1 311 926,61 Ft háló: 1 066 607,34 Ft
szt.
nézd meg többet
Betört kapu, 2+1, bal, Szafir XL kerítés (1) Betört kapu, 2+1, bal, Szafir XL kerítés (1)
Eladó: Polargos
Ár: 1 133 027,52 Ft háló: 921 160,55 Ft
szt.
nézd meg többet
Betört kapu, 2+1, bal, Szafir XL kerítés (1) (1) Betört kapu, 2+1, bal, Szafir XL kerítés (1) (1)
Eladó: Polargos
Ár: 1 133 027,52 Ft háló: 921 160,55 Ft
szt.
nézd meg többet
Harmonika kapu automata géppel, Bryza kerítés Harmonika kapu automata géppel, Bryza kerítés
Eladó: Polargos
Ár: 1 211 009,17 Ft háló: 984 560,55 Ft
szt.
nézd meg többet
Harmonika kapu automata géppel, Bryza kerítés (1) Harmonika kapu automata géppel, Bryza kerítés (1)
Eladó: Polargos
Ár: 1 160 550,46 Ft háló: 943 536,70 Ft
szt.
nézd meg többet
Harmonika kapu automata géppel, Bryza kerítés (1) (1) Harmonika kapu automata géppel, Bryza kerítés (1) (1)
Eladó: Polargos
Ár: 1 176 146,79 Ft háló: 956 216,51 Ft
szt.
nézd meg többet
  • újdonság
Harmonika kapu, 2+1, jobb, Szafir XL kerítés Harmonika kapu, 2+1, jobb, Szafir XL kerítés
Eladó: Polargos
Ár: 1 311 926,61 Ft háló: 1 066 607,34 Ft
szt.
nézd meg többet
Összecsukható kapu 4 m automatával, Juga kerítés Összecsukható kapu 4 m automatával, Juga kerítés
Eladó: Polargos
Ár: 1 100 917,43 Ft háló: 895 055,05 Ft
szt.
nézd meg többet
Összecsukható kapu 4 m automatával, Ora kerítés Összecsukható kapu 4 m automatával, Ora kerítés
Eladó: Polargos
Ár: 1 155 963,30 Ft háló: 939 807,34 Ft
szt.
nézd meg többet

Mi az a harmonika kapu?

A harmonika kaput egy vagy két szárny alkotja. A két szegmensből álló változat esetén az illesztéseknél a szárnyak harmonikaszerűen „egymásra hajlanak”. A kapuszárny nyitáskor és záráskor félbehajlik, ezért a kapu sokkal kevesebb helyet igényel a működéséhez, mint a hagyományos megoldások esetén. Kerítés szaküzletünkben a harmonika kapuk kétféle változatban kaphatók:

  1. Az egyik modell a 2+2 kapu, ez a változat két összecsukható szárnyból áll. Teljes hossza négy méter, ami bőven elegendő hely egy személygépkocsinak vagy akár egy nagyobb járműnek is a kényelmes ki- és behajtáshoz. A két szárny az illesztéseknél „egymásra hajlik”, így két méter helyett csak egy méter hely szükséges a működéséhez.
  2. A másik modell a 2+1 kapu: az egyik szárny két méter hosszúságú és félbehajtható, míg a másik szárny hosszúsága egy méter és nem összecsukható. Az elv ugyanaz: a szárnyak működéséhez csupán egy méterre van szükség a felhajtón. A kapu keskenyebb, mint az előző modellnél, azonban három méter még így is elegendő egy személygépkocsi behajtásához.

A legkényelmesebb megoldást javasoljuk, válassza az elektromos harmonika kaput. Megvásárlásával egyúttal egy készletet is kap a bejárat működésének automatizálásához, azaz meghajtó- és vezérlőegységet, távirányítót és a beszereléshez szükséges alkatrészeket.

Az üzletünkben kapható összecsukódó kapuk horganyzott és porszórt acélból készülnek, így hatékony korrózióelleni védelemmel rendelkeznek. Stílus tekintetében az egyszerűség és minimalizmus jellemzi őket: kiválóan illenek a modern építészethez, geometrikus formákhoz és a nyersanyagokhoz. Egyes modelleknél több lécet is fahatású bevonattal láttak el, ami érdekes kontrasztot ad és melegséget sugárzó külsőt kölcsönöz a kapunak.

Mikor használjunk elektromos harmonika kaput?

Az elektromos harmonika kapu elsősorban keskeny és lapos, rövid felhajtókkal rendelkező ingatlanokhoz készült. Ez a megoldás mindenhol működik, ahol a tolós modell nem fér el (azaz nincs több méter szabad hely a kerítés vonalában), illetve a bejárathoz meglehetősen közel elhelyezkedő épületek (pl. garázs) nem teszik lehetővé egy hagyományos szárnyaskapu beépítését. Ha a házhoz vagy a cég épületéhez vezető feljáró rövid, akkor az összecsukódó kapu segítségével sok helyet takaríthat meg.

Az elektromos harmonika kapu magán- (otthon) és céges ingatlanokon egyaránt jól használható. A kapu automatizált működésének köszönhetően nem kell minden alkalommal kiszállni az autóból, ha be akar hajtani vagy el akarja hagyni az ingatlant. Ezáltal mindennapos kényelemre tesz szert, és időt takarít meg. Ha nincs felhajtó a kapu előtt, és közvetlenül az utcáról hajt be, akkor korábban nyithatja ki a kaput, hogy ne akadályozza a forgalmat és ne okozzon veszélyt az úton.

Milyen előnyei vannak a kínálatunkban található összecsukódó kapuknak?

  • Fele annyi helyet foglal el, mint a szárnyas- és tolókapuk: nagyon keskeny, lapos telekre is telepíthető, így sok helyet takarít meg. A megfelelő működéshez mindössze egy méterre van szükség a felhajtón.
  • Horganyzott és porszórt acélból készült, stabil és erős konstrukció: korrózió elleni védelemmel rendelkezik, és ellenálló a színfakulással vagy a karcolásokkal szemben. A gyártó 5 évig terjedő garanciát is vállal rá.
  • Automatikával felszerelt, így nem kell külön megvásárolnia a hajtómotort, ami megkönnyíti a telepítést. A kapu automatikus nyitása/zárása kényelmet biztosít a mindennapokban, és növeli az ingatlan biztonságát.
  • Egyszerű, minimalista, de elegáns kinézetű: illik a modern építészeti trendekhez, harmonizál a házak geometrikus formáival és a nyersanyagokkal. Nem uralja az épületet, hanem gyönyörűen kiemeli azt.
fel
Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium