teljes: 0,00 Ft leellenőrizni

Bal oldali tolókapu ellensúly nélkül, Opal kerítés (1)

Ár: 1 178 899,08 Ft 1178899.08
958 454,13 Ft (Nettó ár)
Mennyiség - +
Belül szállítva: legfeljebb 20 munkanap

Leírás

Tolókapu ellensúly nélkül, bal, opál kerítés

Tolókapu ellensúly nélkül egy családi, iker- vagy lakótelepen gyakran használt modell. A rendszer jobbra vagy balra nyílhat. Az ellensúly hiányának köszönhetően a kapu nyitásvonalábanhelyet takarítunk meg, ami lehetővé teszi többek között a parkolja le az autót mellette (pl. közvetlenül mögötte), anélkül, hogy aggódnia kellene az autó sérülésétől.

Ha üzletünkben tolókaput vásárol, két oszlopot kap a készletben - egy átmenőt és egy beléptetőt. Fontos szerkezeti elem, mert meghatározza a kapu fényét, amely a kerítés mentén rögzített sínen mozog. Ha kész falazórudak vannak, akkor azt javasoljuk, hogy a fém csapokat a falazócsapok mögé szerelje fel, vagy rögzítse a csapokat a falra. Az oszlopok falra szerelésekor ne felejtsen el további rögzítőelemeket és dugókat vásárolni. Rendkívül fontos, hogy a kapumodellt a helyiség egyedi követelményeihez és körülményeihez igazítsuk.

Rendkívül fontosnak tartjuk termékeink minőségéts

Mind a kapu, mind a készlethez tartozó fémoszlopok horganyzott és porszórt. Ez kettős védelem a kedvezőtlen időjárási körülmények és a korrózió ellen. A kapuk színezése aRAL palettaszíntáblázat szerint történik. A kerítésmintától függően különböző színváltozatok állnak rendelkezésre. A tökéletes kapu kiválasztásakor vegye figyelembe a színét is.

Beszerelésre kész

Az automata berendezés nélküli kapu alapfelszereltsége:

  • futósín,
  • görgők (2 db),
  • bejárati oszlop az alapon,
  • átjáróoszlop az alapon,
  • kampós zár.

Minden kerítés más és más, ahogyan ügyfeleink igényei is, így Ön igényei szerint vásárolhat alkatrészeket, például határolókat és zárakat – mi boldogok leszünk hogy segítsen kiválasztani őket.

A tökéletes ajtó

Az ajtómodell kiválasztásakor számos tényezőt figyelembe kell venni. A magasság és a szélesség, valamint a bejárati lámpa a kapuban. A szabványos méretű kapu biztosítja a jobbra vagy balra nyíló kapu használatának biztonságát és kényelmét. Ha azonban a szabványos méretek nem felelnek meg az Ön igényeinek, feltétlenül ellenőrizze a "méretre készült".

Mikor?

A rendelés teljesítési ideje megfelel a termékkártyán szereplő információknak. Igyekszünk a lehető legrövidebbre zárni. A normál termékek esetében ez általában 21 munkanap.

Mit garantálunk?

Mi vagyunk a legnagyobb online kerítésbolt, amely kapukat, kerítéseket és automatikát kínál közvetlenül a gyártótól. Lengyelországban elsőként biztosítottuk ügyfeleinknek a kerítések önálló online vásárlásának lehetőségét.

Az általunk kínált elemek gyártója a Polargos, amely 28 éves tapasztalattal rendelkezik az iparágban. Minden évben új és innovatív termékeket vezet be a piacra. A Polargos kerítések több mint 20 európai országban kaphatók. A cég olyan kiskereskedelmi láncokkal működik együtt, mint aCastorama, Obi és Leroy Merlin. A gyártóüzem Garwolin közelében található, körülbelül 60 km-re Varsótól.

Ez az ajtó megfelel az Európai Unió biztonsági előírásainak, és CE tanúsítvánnyal rendelkezik. A termék kiváló minősége lehetővé teszi számunkra, hogy 5 év garanciát vállaljunk a kapura.

Mire kell emlékezni?

A kiszállított áruk kirakodása a megrendelő felelőssége. A termék összeszerelési útmutatóját a rendeléssel együtt küldjük. Letölthetők itt is.

Ha szállításra van szüksége nemzetközi, kérjük, egyénileg vegye fel a kapcsolatot a tanácsadóval.

A vásárlásokról áfás számlát állítunk ki, valamint 0%-os áfát – olyan szervezetek számára, amelyek aktív EU-s áfafizetők.

Ha további kérdései vannak, és nem talált rájuk választ a GYIK részben, kattintson a „Kérdezzen egy termékről” elemre, és írjon nekünk üzenetet. A lehető leghamarabb válaszolunk.

Kapcsolódó termékek

fel
Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium