teljes: 0,00 Ft leellenőrizni
Brama przesuwna prawa z automatem - ogrodzenie Amida
 • akció

Jobb tolókapu automata géppel, Amida kerítés OUTLET

Ár: 513 669,72 Ft 733 853,21 Ft 513669.72
417 617,43 Ft 596 628,44 Ft (Nettó ár)
A legalacsonyabb ár az akciót megelőző 30 napon belül: 733 853,21 Ft Ha a terméket 30 napnál rövidebb ideig értékesítik, akkor a termék értékesítése óta a legalacsonyabb ár jelenik meg.
Mennyiség - +

Leírás

Jobb tolókapu automata szerkezettel, Amida kerítés

Az

Amida egy modern kerítés egyszerű kialakítással és széles korlátokkal, ez a kerítéstípus jól harmonizál minden ingatlanelrendezéssel és építészettel.

Az önhordó tolókapu ellensúllyal egy klasszikus kaputípus, nagyon gyakran megtalálható tágas helyiségekben. Az önhordó kapuk jellegzetessége akiegészítő keret - az ún ellensúly. Méretei a kapu méreteitől függenek. Az ellensúly használatának köszönhetően az ajtó súlypontja lesüllyed, stabilitása pedig megnő.

Az ajtó olyan, mint egy álom

Az Amida tolóajtó szélessége 4 m. konstrukció, vásárlás előtt el kell döntenie, hogyan szeretné nyitni a kaput: jobbra vagy balra. Ha üzletünkben tolókaput vásárol, két oszlopot kap a készletben - egy átmenőt és egy beléptetőt. Fontos szerkezeti elem, mert meghatározza a kapu fényét, amely a kerítés mentén rögzített sínen mozog. Ha kész falazórudak vannak, akkor azt javasoljuk, hogy a fém csapokat a falazócsapok mögé szerelje fel, vagy rögzítse a csapokat a falra. Az oszlopok falra szerelésekor ne felejtsen el további rögzítőelemeket és dugókat vásárolni. Ha azonban a szabványos méretek nem felelnek meg az Ön igényeinek, feltétlenül ellenőrizze az opció méretét”.

Automatikus kapu Easy Way 101 (a Somfy által üzemeltetett):

Intuitív működtetés

Az Amida tolókapu Easy Way 101 meghajtással (a Somfy hajtása) egy készletben kapható. Ez egy kiváló minőségű tolókapu-meghajtás. A rendszer kétségtelen előnye a csendes működés, a megbízhatóság és a gyorsaság. A meghajtó hibátlanul működik széles hőmérséklet-tartományban (-20° tól 60°C-ig), sőt magas páratartalom mellett. A gép csatlakoztatható az okosotthon rendszerhez, és a telefon alkalmazásán keresztül üzemeltethető. A kényelem egyben széles konfigurációs lehetőség is, amely lehetővé teszi többek között a kapu részleges nyitásakor. Az automata eszköz könnyen telepíthető, és akár 16 távirányító párosítására is alkalmas, valamint hasznos kézi nyitási funkcióval rendelkezik áramkimaradás esetén.

Az Easy Way 101 csomagban megtalálja a rendszer telepítéséhez szükséges összes elemet:

 • motor, más néven vezérlőegység,
 • kétcsatornás távirányító (2 db),
 • fogazott rúd
 • rögzítőrúd
 • rögzítőcsavarkészlet alátétekkel,
 • összeszerelés és kezelési útmutató,
 • jótállási jegy.

A kapu elemei:

 • belépő,
 • pass- postán keresztül,
 • görgő,
 • lengőkapu kocsi (2 db).

Minden kerítés más, és ügyfeleink igényei is eltérőek , így igénye szerint vásárolhat alkatrészeket, például határolókat és zárakat – ezek kiválasztásában szívesen segítünk .

Érdemes a további kiegészítők iránt is érdeklődni. ennek a gépnek szentelték. Ezek a következők:

 • Tartalék akkumulátor 9,4 V feszültséggel, amely áramkimaradás esetén biztosítja az Easy Way 101 készülék működését.
 • RTS rádióvevő, amely lehetővé teszi két meghajtó (pl. otthoni és céges) konfigurálását egy távirányítóval.
 • Kulcsos kapcsoló kívülről, a távirányító használata nélkül nyithatja ki a kaput (a kulcsot megoszthatja pl. egy felújítást végző céggel, hogy távolléte alatt is hozzáférjen az ingatlanhoz).
 • Figyelmeztető lámpa jelzi a kapu mozgását.
 • Fotocellák, amelyek megállítják a szerkezetet, ha akadályt észlel.
 • További távirányítók (két vagy négy csatorna)melyek segítik az autó vezérlését.
 • Fali távirányító melynek köszönhetően könnyedén működtetheti a gépet otthonról, és soha nem veszíti el.
 • A
 • Külső RTS antenna segít növelni a gép hatótávolságát.

Üzletünkben további alkatrészeket is talál, pl.: fogazott rúd . A dedikált tartozékok teljes listája a kapcsolódó termékek lapon található.

Első a minőség

A kínált termék horganyzott és porszórt. Az acélfestés legfejlettebb típusát használjuk, amely porfestékből áll. Garancia a tartósszínkötésre az anyaghoz.Az ilyen festésnek köszönhetően az acélkapu esztétikus és ellenáll az időjárás viszontagságainak, valamintvédett a korróziótól és festékvesztés. Az önhordó kapuk színezése a RAL színtábla szerint történik.

Szállítás

Szállítási dátummegrendelések körülbelül 21-28 munkanap. A Szállítási költségek automatikusan megjelennek a termék kosárba helyezése után. Ne feledje, hogy az áru kirakodásáért a vásárló felelős. Nemzetközi kiszállítás esetén kérjük, egyénileg vegye fel a kapcsolatot a tanácsadóval.

Vásárlásról ÁFA-s számlát állítunk ki, mely 0% ÁFA-t tartalmaz. További információkért tekintse meg a kézbesítés lapot.

Kiváló választás

A kapukra 5 év garancia vonatkozik. Ez a kapu az összes Európai Unióbiztonsági szabványnak is megfelel, és megkapta a CE tanúsítványt.

Mit garantálunk?

Mi vagyunk a legnagyobb online kerítésbolt, amely közvetlenül a gyártótól kínál kapukat, kerítéseket és automatikát. Lengyelországban elsőként biztosítottuk ügyfeleinknek a kerítések önálló online vásárlásának lehetőségét.

Az általunk kínált elemek gyártója a Polargos, amely 28 éves tapasztalattal rendelkezik az iparágban. Minden évben új és innovatív termékeket vezet be a piacra. A Polargos kerítések több mint 20 európai országban kaphatók. A cég olyan kiskereskedelmi láncokkal működik együtt, mint aCastorama, Obi és Leroy Merlin. A gyártóüzem Garwolin közelében található, mintegy 60 km-re Varsótól.

Ha további kérdései vannak, és nem talált rájuk választ. a GYIK-ben kattintson a "Kérjen egy terméket" lehetőségre, és írjon nekünk üzenetet. A lehető leghamarabb válaszolunk.

Kapcsolódó termékek

fel
Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium