teljes: 0,00 Ft leellenőrizni
SzafirM_Brama3m_ral7016.webp
  • akció

Kétszárnyú kapu 3m, Szafir M kerítés OUTLET

Ár: 115 504,59 Ft 165 045,87 Ft 115504.59
93 906,42 Ft 134 183,49 Ft (Nettó ár)
A legalacsonyabb ár az akciót megelőző 30 napon belül: 165 045,87 Ft Ha a terméket 30 napnál rövidebb ideig értékesítik, akkor a termék értékesítése óta a legalacsonyabb ár jelenik meg.
Mennyiség - +
Belül szállítva: maximum 7 munkanap

Leírás

Kettős szárnyú kapu 3 m, Szafir M kerítés

A Sapphire M kerítés kiváló választás a modern házak tulajdonosainak, akik keresnek. divatos kerítésnek, és egyben ingatlannak megfelelő. Ez az egyszerű és esztétikus minta a keresztirányú, széles korlátoknak köszönhetően biztonságos karaktert kölcsönöz az ingatlannak. A Sapphire M grafitszürke festékkel (RAL 7024) van festve, finom szerkezetű és korrózióvédett. A Szafir M kerítésre 5 év garancia vonatkozik.

A Szafir M kétszárnyú kaput nagy gondossággal terveztük, kiváló minőségű horganyzott acél felhasználásával. Ennek köszönhetően nagy szilárdság és nagy korrózióállóság jellemzi.

A zsanérok az ajtóhoz tartoznak.

A következőket kell tenni az ajtóval együtt vásárolható meg:

  • alsó zárás
  • felső zárás
  • univerzális alsó zár

Mind a kapu, mind a fémoszlopok (a kapu nem tartalmaz oszlopokat) horganyzott és porszórt /strong>. Ez kettős védelem a kedvezőtlen időjárási körülmények és a korrózió ellen. A kapuk színezése aRAL palettaszíntáblázat szerint történik. A kerítésmintától függően különböző színváltozatok állnak rendelkezésre. A tökéletes kapu kiválasztásakor vegye figyelembe a színét is.

Kapcsolódó termékek

Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium