teljes: 0,00 Ft leellenőrizni

Univerzális kiskapu, Amida kerítés

Ár: 76 605,50 Ft 76605.50
62 280,73 Ft (Nettó ár)
Mennyiség - +
Belül szállítva: legfeljebb 20 munkanap

Leírás

Univerzális kapu, Amida kerítés

Az Amida egy modern kerítés egyszerű kialakítással és széles korlátokkal, ez a kerítéstípus jól harmonizál az ingatlan és az építészet bármilyen elrendezése.

A kapu a házunk első ajtója. Néha azt mondják, hogy ez egy „kiskapu”, amelygyalogos forgalomra készült. Ezen keresztül jönnek be hozzánk a vendégek, így a kapu közvetlen hatással van ingatlanunk első benyomására, megítélésére. Ezenkívül a kerítés ezen elem nélkül mindig hiányos lesz. Ezért érdemes bejárót beépíteni, még akkor is, ha alkalmanként használjuk.

A bejáró a kapuhoz van igazítva. Leginkább az autók bejáratának közelében található. Ezért ezeknek az elemeknek összhangban kell lenniük egymással. Azt is érdemes tudni, hogy a lengyel építési törvény előírja, hogy a kapunak befelé kell nyílnia.

Modelltől és igényektől függően választhatunk egyjobb, bal, ill. univerzális kapu. kapaszkodóval vagy egyszerű fogantyúval. Használhatunk beléptetőrendszert is, például elektromos ütést, amelyet a kaputelefon gombja aktivál, vagy kombinált zár, amelyet gyakran zárt állapotban használnak. lakótelepek.

Ha a szabványos méretek nem felelnek meg az Ön igényeinek, feltétlenül ellenőrizze a egyedi gyártású.

A készlet tartalma:

  • fogantyú,
  • kampózár,
  • retesz,
  • lemez a fogantyúhoz és a zárhoz,
  • zárbetét,

Amennyire szüksége van

Az általunk kínált kapu univerzális, ami azt jelenti, hogy felszerelhető kapuként: jobbra vagy balra. Felszerelheti fém- vagy téglaoszlopokra – ne feledje azonban, hogy válassza ki a megfelelő tartókonzolokat, amelyeket kínálatunkban talál. A kapu zsanérjai enyhén állíthatók.

A kiegészítők, amelyekre érdemes odafigyelni, a kapcsolódó termékek rovatban találhatók. Ezek a következők: oszlopok, falakhoz és oszlopokhoz rendelt zsanérszerelvények, bejárati horgonyok, tartozékkészlet (zárral, lemezzel, fogantyúval, kulcsos zárbetéttel és szerelőcsavarokkal) és egy kombinált billentyűzet.

Minden egy helyen

Válasszon egy többfunkciós bejegyzést is. Ez a fém elem elrejti a kapuműködtetőt és az összes elektromos elemet, ugyanakkor postaládaként is használhatóés használható kaputelefon vagy videotelefon felszereléséhez. A kapu fölé vizuálisan és szerkezetileg összeillőtetőt is elhelyezhetünk. Ez kétségtelenül rábólint vendégeinkre, és hasznos kiegészítő a heves esőzések idején.

Kiváló minőség

A kapuk és elemek továbbiakat kínálunk, amelyek a legjobb minőségű acélból készülnek. Horganyzott és porszórt van. Az ilyen festékszórás lehetővé teszitökéletes hatásóesztétikus elérését. Ezeknek a kezeléseknek köszönhetően teljesellenállást nyerünk az időjárás viszontagságaival szemben. A kapuk színezése aRAL palettaszíntáblázat szerint történik. A kerítésmintától függően különböző színváltozatok állnak rendelkezésre. A tökéletes kapu kiválasztásakor vegye figyelembe a színét is.

A legyártott kapuk minősége, valamint az alkalmazott technológiai és biztonsági megoldások 5 év garanciát tesznek lehetővé. .

Szállítás

A kerítést alkotó egyéb alkatrészekhez hasonlóan a megrendelés teljesítési dátuma az anyag gyártótól való elérhetőségétől függ . A kiszállítás általában21-28 munkanapot vesz igénybe.

szállítási költsége automatikusan megjelenik a kosárba helyezés után. Ne feledje, hogy a kirakodás az ügyfél felelőssége. Vállalunknemzetközi megrendeléseket is. Ebben az esetben kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy részletes árajánlatot készítsünk.

Vásárlásról áfás számlát állítunk ki, külföldre szállító cégeknek is 0% ÁFA. További információkért tekintse meg a szállítás fület.

Mit vállalunk?

Mi vagyunk a legnagyobb online kerítésüzlet, amely kapukat, kerítéseket kínál és automatizálás egyenesen a gyártótól. Lengyelországban elsőként adtunk lehetőséget ügyfeleinknek arra, hogy az interneten keresztül önállóan vásároljanak kerítést.

Elismert gyártó

A gyártó a Az általunk kínált elemek a Polargos, amely 28 éves tapasztalattal rendelkezik az iparágban. Minden évben új és innovatív termékeket vezet be a piacra. A Polargos kerítések több mint 20 európai országban kaphatók. A cég olyan kiskereskedelmi láncokkal működik együtt, mint a Castorama, Obi és Leroy Merlin. A gyártóüzem Garwolin közelében található, körülbelül 60 km-re Varsótól.

Ez a kapu megfelel az Európai Unió biztonsági szabványainak, és rendelkezik CE tanúsítvánnyal. A termék kiváló minősége lehetővé teszi számunkra, hogy 5 év garanciát vállaljunk a kapura.

Bízunk benne, hogy kövesse a leggyakrabban feltett kérdéseket, és kétség esetén vegye fel a kapcsolatot tanácsadóinkkal a „kérdezés” funkción keresztül a termékkel kapcsolatban”.

Kapcsolódó termékek

fel
Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium