teljes: 0,00 Ft leellenőrizni

Kerítés kapu

A modern kerítéskapu és a garázskapu az ingatlan területére való belépés ellenőrzésének két legfontosabb eleme. Védelmet nyújtanak az illetéktelen behatolás ellen, mindennapi biztonságot és kényelmet biztosítanak (különösen az automata változat), emellett szebbé tehetik a telket. A fém kapukat üzletünkben kényelmesen és gyorsan online is megrendelheti – a kiválasztott modellt kiszállítjuk a megadott címre.

Kínálatunkban megtalálható a piacon elérhető összes kaputípus: kétszárnyú kapu, tolókapu: önműködő, sínes és sarokkapu, valamint harmonika- és teleszkópos kapu, valamint számos egyedi kialakítású, különböző stílusú modell. Válassza ki a kaput a telek adottságai, az épület szerkezete és saját ízlése szerint. Örömmel segítünk a választásban!

Kétszárnyú kapu automata berendezéssel, Element kerítés Kétszárnyú kapu automata berendezéssel, Element kerítés
Eladó: Polargos
Ár: 632 935,78 Ft háló: 514 581,65 Ft
szt.
nézd meg többet
Kétszárnyú kapu 3 m automatával, Amida kerítés, AKCIÓ Kétszárnyú kapu 3 m automatával, Amida kerítés, AKCIÓ
Eladó: Polargos
Ár: 366 055,05 Ft háló: 297 605,50 Ft
szt.
nézd meg többet
Jobb tolókapu, Londyn 2 kerítés, AKCIÓ Jobb tolókapu, Londyn 2 kerítés, AKCIÓ
Eladó: Polargos
Ár: 377 889,91 Ft háló: 307 227,52 Ft
nézd meg többet
Tolókapu ellensúly nélkül balra, Alicja 2 kerítés, AKCIÓ Tolókapu ellensúly nélkül balra, Alicja 2 kerítés, AKCIÓ
Eladó: Polargos
Ár: 307 247,71 Ft háló: 249 794,50 Ft
szt.
nézd meg többet
Tolókapu ellensúly nélkül hagyva automatával, Arizona kerítés, AKCIÓS Tolókapu ellensúly nélkül hagyva automatával, Arizona kerítés, AKCIÓS
Eladó: Polargos
Ár: 770 642,20 Ft háló: 626 538,53 Ft
nézd meg többet
Tolókapu jobb ellensúly nélkül, Arizona kerítés, AKCIÓ Tolókapu jobb ellensúly nélkül, Arizona kerítés, AKCIÓ
Eladó: Polargos
Ár: 568 807,34 Ft háló: 462 444,95 Ft
nézd meg többet
Tolókapu jobb ellensúly nélkül, Bryza kerítés, AKCIÓ Tolókapu jobb ellensúly nélkül, Bryza kerítés, AKCIÓ
Eladó: Polargos
Ár: 522 935,78 Ft háló: 425 151,38 Ft
szt.
nézd meg többet
Tolókapu jobb ellensúly nélkül, Bryza kerítés, AKCIÓ (1) Tolókapu jobb ellensúly nélkül, Bryza kerítés, AKCIÓ (1)
Eladó: Polargos
Ár: 522 935,78 Ft háló: 425 151,38 Ft
szt.
nézd meg többet

Hogyan találjuk meg a tökéletes kerítés kaput?

Az ideális kerítés kapu műszakilag tökéletesen illeszkedik a telek adottságaihoz (szélesség és mélység), és vizuálisan is harmonizál a kerítéssel és az épülettel. Először a telken található kapu típusát kell kiválasztani, majd megnézni a méreteket (szélesség, magasság), a stílust, valamint a kialakítást. Ha csak a telek védelmének biztosítása a cél, válasszon a kerítésrendszerek közül: egy rendszeren belül választhatja ki az azonos kivitelű paneleket, kiskaput és bejárati kaput.

A bejárati kapu és a telek adottságai

A bejárati kapunak nem csak el kell férnie a telken, de nem zavarhatja a mindennapi használat kényelmét, és nem befolyásolhatja a terület elrendezésének egyéb elemeit. A két alapvető kaputípus a tolókapu és a szárnyas kapu. Mindkettő működéséhez megfelelő körülményekre van szükség.

  • Tolókapu. A kerítés vonala mentén mozog, így működéséhez nincs szükség szabad helyre a felhajtón. Kényelmet és szabadságot biztosít az ingatlan elrendezésében, azonban beépítése csak viszonylag széles telken lehetséges. Két változatban kapható: önhordó (a föld felett mozog, ellensúllyal - úszókapu) és sínes (a földbe épített sínen gördül ellensúly nélkül).
  • Kétszárnyú kapu. Hagyományos és gazdaságos megoldás (olcsóbb, mint a tolós változat). Keskeny telken is működőképes, de a telek mélységére ügyelni kell, hiszen a szárnyak működéséhez a szélességükkel azonos helyre van szükség. Közvetlenül a kapu mögött nem lehet parkolni, mert akkor nem lehet nyitni-zárni a kaput. Ennek a megoldásnak az előnye a könnyű felszerelhetőség, de a talajnak kellően simának kell lennie.

Bejárati kapu ötletek kicsi és keskeny telek esetén

Mi a teendő, ha a telek egyszerre kicsi, keskeny és lapos? Három bejárati kapu ötletet ajánlunk a problémás ingatlanok tulajdonosainak. Ezek mindegyike automata vezérlésű modern kapu.

  1. Sarokkapu. A kerítéssel egy vonalban mozgatható, viszont a sarokba is beépíthető bejárati kapu. Szegmensekből áll, amelyek a sarokban „elhajolnak”, így a kapu elölről oldalra fordul – keskeny és sekély telkekre tervezték.
  2. Harmonika kapu. A kaput két szegmensből álló szárnyak alkotják. A kapu nyitásakor a szegmensek közötti illesztéseknél a szárnyak harmonikaszerűen elhajlanak és összehajtódnak. A hagyományos szárnyas kapukhoz képest ez a megoldás feleannyi helyet igényel.
  3. Teleszkópos kapu. A tolókapu előnyeivel rendelkezik, azonban a beépítése nem igényel túlságosan széles telket. Nyitáskor a két vagy három kapuszegmens egymásra csúszik. Egy három szegmensből álló kapu már elég széles ahhoz, hogy két autó elhaladjon egymás mellett.

Klasszikus és modern kapuk, azaz néhány gondolat a stílusokról

A webáruházban kapható összes modell (kivéve az önállóan összeszerelhető Element rendszert) mindegyike kész kapu, melyet a telepítés helyszínére egyben szállítunk ki. Számos különböző, klasszikus és modern stílusban készült kerítésajánlat közül választhat, melyek mindegyike egyedi dizájnnal rendelkezik. Csak össze kell hangolnia az épület stílusát és elrendezését, valamint a körülötte lévő teret.

A klasszikus stílusú bejárati kapukat kifinomult és elegáns díszítettség jellemzi. A keretek gyakran íveltek, az oszlopok teteje nyílhegyekkel, valamint fém- és műanyag mintákkal díszített. A modern kapuk viszont visszafogottak, egyszerűek és dísz nélküliek, melynek köszönhetően jól belesimulnak az épületek és az alapanyagok geometriai formáiba.

Megbízható védelmet nyújtó fém kapuk

A fém kapuk kiválasztásakor fontos az anyag korrózióvédelemmel való ellátottsága. A magas szintű korrózióvédelmet a horganyzás és a porfestés biztosítja. Az ilyen bevonattal ellátott kapu évekig megőrzi gyári megjelenését, ugyanakkor nem igényel bonyolult és gyakori karbantartást. A maximális megtakarítás érdekében választhat önállóan festhető terméket. Ebben az esetben a vásárlást követően a kaput azonnal le kell kezelni korróziógátló festékkel (és a gyártó ajánlása szerint rendszeresen meg kell újítani a bevonatot).

Modern kerítések - motorizált kapuk

A kapu kiválasztásakor az utolsó fontos szempont az automatizálás. Napjainkban már a kerítés kapu és a garázskapu is motorizált. Érdemes rögtön egy ilyen modell mellett dönteni, hogy elkerüljük az automatizálással – a kompatibilis eszköz kiválasztásával és a kapu beállításával – kapcsolatos esetleges későbbi problémákat. Fordítson figyelmet az automatika által kínált lehetőségekre vagy funkciókra. Hasznos a kiskapu-üzemmód (részleges nyitás) és az alkalmazáson keresztül történő működtetés vagy az okosotthon-rendszerrel való kompatibilitás is.

Nem biztos benne, hogy a kiválasztott kapu elfér a telkén? Segítségre van szüksége az épület stílusához illő modell kiválasztásában? Olyan multifunkcionális automatikáról álmodik, amely megváltoztatja az életét? Tanácsot adunk és segítünk: vegye fel velünk a kapcsolatot.

fel
Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium