teljes: 0,00 Ft leellenőrizni

Fém kerítés

A kerítés nemcsak a ház vagy a cég védelmét biztosítja, hanem erősebb magánszféra-érzetet is nyújt, valamint díszíti a területet: egy épületből, bejáratból és kertből álló, összefüggő kompozíciónak adhat keretet. A kerítés az Ön elvárásai és ízlése, az épület építészeti stílusa vagy elrendezése, illetve a költségvetés szerint választható ki. Webáruházunk megkönnyíti az Ön számára ezt a feladatot. Kínálatunkban megtalálhatók fémkerítések modern és klasszikus változatai, minimalista és díszített stílusban készült, pénztárca kímélő, luxus és középkategóriás árfekvésű darabok a hozzáillő kapuval, kiskapuval és rögzítőelemekkel együtt, azaz teljes kerítésrendszer megvásárlására lehetőség van.

Most gyorsan és kényelmesen, online rendelheti meg a kész kerítést - válassza ki a kerítésmodellt és a hozzá illő panelt, bejárati kaput és kiskaput, oszlopokat és rögzítőelemeket; rakja be a kosárba, adja meg a szállítási címet, mi pedig kiszállítjuk egyenesen a beépítés helyszínére.

Fém U-profil 200x55mm az alapozás behelyezéséhez Fém U-profil 200x55mm az alapozás behelyezéséhez
Eladó: Polargos
Ár: 1 000,00 Ft háló: 812,84 Ft
szt.
nézd meg többet
Fém U-profil 250x55mm az alapozás behelyezéséhez Fém U-profil 250x55mm az alapozás behelyezéséhez
Eladó: Polargos
Ár: 1 091,74 Ft háló: 887,16 Ft
szt.
nézd meg többet
Fém U-profil 300x55mm az alapozás behelyezéséhez Fém U-profil 300x55mm az alapozás behelyezéséhez
Eladó: Polargos
Ár: 1 183,49 Ft háló: 962,39 Ft
szt.
nézd meg többet
20 cm-es beton sarokkonzol az alapozáshoz 20 cm-es beton sarokkonzol az alapozáshoz
Eladó: Joniec
Ár: 1 211,01 Ft háló: 984,40 Ft
szt.
nézd meg többet
Egyenes betonkonzol 20 cm-re az alaptól Egyenes betonkonzol 20 cm-re az alaptól
Eladó: Joniec
Ár: 1 211,01 Ft háló: 984,40 Ft
szt.
nézd meg többet
Sarokbeton konzol 25cm alapozáshoz Sarokbeton konzol 25cm alapozáshoz
Eladó: Joniec
Ár: 1 311,93 Ft háló: 1 066,97 Ft
szt.
nézd meg többet
Egyenes betontartó 25 cm-re az alaptól Egyenes betontartó 25 cm-re az alaptól
Eladó: Joniec
Ár: 1 311,93 Ft háló: 1 066,97 Ft
szt.
nézd meg többet
20 cm-es beton sarokkonzol az alapozáshoz 20 cm-es beton sarokkonzol az alapozáshoz
Eladó: DREWBET
Ár: 1 802,75 Ft háló: 1 466,06 Ft
szt.
nézd meg többet
Egyenes betonkonzol 20 cm-re az alaptól Egyenes betonkonzol 20 cm-re az alaptól
Eladó: DREWBET
Ár: 1 802,75 Ft háló: 1 466,06 Ft
szt.
nézd meg többet
30 cm-es sarokbeton konzol az alapozáshoz 30 cm-es sarokbeton konzol az alapozáshoz
Eladó: Joniec
Ár: 1 825,69 Ft háló: 1 484,40 Ft
szt.
nézd meg többet
Egyenes betontartó 30 cm-re az alaptól Egyenes betontartó 30 cm-re az alaptól
Eladó: Joniec
Ár: 1 825,69 Ft háló: 1 484,40 Ft
szt.
nézd meg többet
CUBO SMOOTH beton alaptető CUBO SMOOTH beton alaptető
Eladó: DREWBET
Ár: 2 422,02 Ft háló: 1 968,81 Ft
szt.
nézd meg többet

Milyen fém kerítést válasszunk?

A kerítés kiválasztásnál a legfontosabb szempont a kerítés élettartama – válasszon horganyzott, porszórt acél kerítést, amely hatékonyan védett a korróziótól és ellenáll az olyan kedvezőtlen külső tényezőknek, mint a nedvesség, hőmérséklet-ingadozás és UV sugárzás. Hosszú ideig megőrzi eredeti tulajdonságait és szép kinézetét anélkül, hogy rendszeres, komplex karbantartást igényelne.

Válassza ki a kerítés fajtáját a három lehetőség közül:

  • Moduláris kerítés. Hagyományos fémkerítés, amely acélprofilokból és szelvényekből áll, azaz keretek és az ezeket kitöltő lécek alkotják. Minden beépítésre kész panel egy kerítésmodult alkot.  A készlethez kiskapu és kapu is választható. Vásároljon klasszikus mintázatú vagy modern, minimalista modellt az épület építészeti stílusától és kialakításától függően.
  • Táblás kerítés. Ez a kerítéstípus a kerítéspanelek, a kiskapu és a kapu egysége, mely vastag acélhuzalokból hálószerűen összekötött kerítésfonatból áll. Alacsony ár és egyszerű összeszerelés jellemzi, melyet Ön is elvégezhet, így pénzt takaríthat meg. A kerítés összeszerelése kockákból való építkezésre hasonlít – a paneleket és a kerítésoszlopokat össze kell kapcsolni a rögzítőbilincsek vagy összekötőelemek segítségével. 
  • Kerítés önszereléshez. Szeret barkácsolni vagy szeretné megspórolni a pénzt, amit szakemberekre kellene költenie? Válassza a Polargos Element rendszert. Ez a kerítés önállóan összeszerelhető és praktikus csomagolásban kapható. Hegesztésmentes elemekből áll, melyeket csak össze kell csavarozni. A csavar összeköttetések szinte láthatatlanok, a rendszer rendkívül esztétikus.

Az épülethez illő acélkerítés kiválasztása

Ha moduláris acélkerítést választ, akkor célszerű az épület stílusához igazítania a mintázatát. A feladat megkönnyítése érdekében a kerítéseket két nagy csoportra osztottuk.

  1. Modern kerítés. Egyszerű és meglehetősen minimalista, díszítés nélküli kialakítás jellemzi. Jól illik az alacsony és geometrikus formájú épületekhez, és az olyan alapanyagokhoz, mint a beton. A kerítésbetétek lapos és általában széles lécek, melyek függőlegesen vagy vízszintesen a talajhoz vannak rögzítve. Ebbe a csoportba tartoznak a hézagmentes, zsalugáteres kerítések is, melyek gyorsan megoldást kínálnak a privát szféra kialakítására.
  2. Klasszikus kerítés. A modern kerítésmodellek ellentéte. Ezeket a kerítéseket kifinomult fémdíszek, hagyományos nyílhegyek gazdagon díszítik. A lécek vékonyabbak, lehetnek faragottak is, a keretek íveltek, amely könnyedséget és kifinomultságot kelt. Ezek az elegáns, díszes kerítésmodellek a hagyományos építészetre és a tökéletesen gondozott kertre hegyezik ki a hangsúlyt. 

A kész kerítés összeszerelése

A kész kerítés, azaz a kerítéspanelek, kiskapu és kapu a kerítésoszlopokra rögzíthető bilincsekkel vagy összekötőelemekkel, zsanérokkal – minden szükséges tartozék az üzletünkben megvásárolható. A könnyűszerkezetes kerítés közvetlenül a talajszint felett telepíthető, ehhez csupán a kerítésoszlopok pontalapozására van szükség. Másik lehetőség a kerítésalap vagy kerítés lábazat megépítése, amely stabilizálja a kerítést és kiemeli annak dekorativitását. Használhat kerítésblokkokat (habarcsra vagy ragasztóra fektetett és betonnal leöntött tömbök) vagy előregyártott alapot – kész falakat is.

Ha segítségre van szüksége a kerítés kiválasztásában, vagy az összeszereléssel kapcsolatban szeretne tanácsot kérni, hívjon vagy írjon nekünk. Szakembereink örömmel állnak rendelkezésére!

fel
Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium