teljes: 0,00 Ft leellenőrizni
Ár
  • tól től nak nek

Kétszárnyú kapu

A hagyományos kétszárnyú kapu a legegyszerűbb megoldás, hiszen könnyen telepíthető, nem hibásodik meg és időtálló. Tökéletes megoldás keskeny, hosszú felhajtóval rendelkező telken, és ez a legolcsóbb kaputípus. Üzletünkben számos különböző kivitelű, modern és klasszikus stílusú modell elérhető. Automata (motorizált) és kézi működtetésű kétszárnyú kapukat is kínálunk. Többségük a horganyzás és porszórás révén tartós korrózió elleni védelemmel rendelkezik.

Otthona kényelméből, online, néhány perc alatt vásárolhat kétszárnyú kaput, a beszerelésre kész szárnyakat a megadott címre szállítjuk ki. A kapuhoz pedig egyúttal stílusban illő panel és kiskapu is választható!

Kétszárnyú kapu

Kétszárnyú kapu automata berendezéssel, Element kerítés Kétszárnyú kapu automata berendezéssel, Element kerítés
Eladó: Polargos
Ár: 632 935,78 Ft háló: 514 581,65 Ft
szt.
nézd meg többet
Kétszárnyú kapu 3 m automatával, Amida kerítés, AKCIÓ Kétszárnyú kapu 3 m automatával, Amida kerítés, AKCIÓ
Eladó: Polargos
Ár: 366 055,05 Ft háló: 297 605,50 Ft
szt.
nézd meg többet
Kétszárnyú kapu 3 m automatával, Greta Lux 3 kerítés Kétszárnyú kapu 3 m automatával, Greta Lux 3 kerítés
Eladó: Polargos
Ár: 321 100,92 Ft háló: 261 057,80 Ft
szt.
nézd meg többet
Kétszárnyú kapu 3,5 m automatával, Greta Lux 3 kerítés Kétszárnyú kapu 3,5 m automatával, Greta Lux 3 kerítés
Eladó: Polargos
Ár: 325 688,07 Ft háló: 264 787,16 Ft
szt.
nézd meg többet
Kétszárnyú kapu 4m automatával, Greta Lux 3 kerítés Kétszárnyú kapu 4m automatával, Greta Lux 3 kerítés
Eladó: Polargos
Ár: 330 275,23 Ft háló: 268 516,51 Ft
szt.
nézd meg többet
Kétszárnyú kapu, kerítés csomagban, Szafir L Element Kétszárnyú kapu, kerítés csomagban, Szafir L Element
Eladó: Polargos
Ár: 233 944,95 Ft háló: 190 199,08 Ft
szt.
nézd meg többet
Kétszárnyú kapu 120x400 cm, panel kerítés Kétszárnyú kapu 120x400 cm, panel kerítés
Eladó: Polargos
Ár: 93 577,98 Ft háló: 76 079,82 Ft
szt.
nézd meg többet
Kétszárnyú kapu 120x400 cm, panel kerítés (1) Kétszárnyú kapu 120x400 cm, panel kerítés (1)
Eladó: Polargos
Ár: 83 486,24 Ft háló: 67 875,23 Ft
szt.
nézd meg többet
  • újdonság
Kétszárnyú kapu 120x400 cm, panel kerítés (1) Kétszárnyú kapu 120x400 cm, panel kerítés (1)
Eladó: Polargos
Ár: 88 990,83 Ft háló: 72 350,46 Ft
szt.
nézd meg többet
  • újdonság
Kétszárnyú kapu 150x300 cm, panel kerítés Kétszárnyú kapu 150x300 cm, panel kerítés
Eladó: Polargos
Ár: 88 990,83 Ft háló: 72 350,46 Ft
szt.
nézd meg többet

Mikor érdemes kétszárnyú kaput választani?

A kétszárnyú kapu zavartalan működéséhez sík talaj és megfelelő hosszúságú beálló (mély telek) szükséges, hogy a nyíló és záródó szárnyak ne zavarják a telekelrendezést és a garázsbejáratot. A felhajtónak egyenletesnek kell lennie (az egyenetlen talaj akadályozhatja a kapu működését, vagy sérüléshez és meghibásodáshoz vezethet).

Az üzletünkben kapható szárnyaskapu-választék számos klasszikus és modern stílusú modellt tartalmaz, melyek mindegyike egyedi mintázatú. Így könnyedén az épület szerkezetéhez és elrendezéséhez, valamint saját ízléséhez igazíthatja új kapuját.

Emellett a kétszárnyú kapu árak is alacsonyabbak a többi megoldáshoz képest. Ha a beruházási költségek csökkentése élvez maximális prioritást, akkor ez az egyik legegyszerűbb módja a kiadások csökkentésének.

Mik a szárnyaskapu előnyei?

  • Alacsony kétszárnyú kapu árak. A kétszárnyú kapu sokkal olcsóbb, mint a tolós változatú modell, ezért ha korlátozott az anyagi kerete, vagy szeretne pénzt megtakarítani, ez a legjobb választás az Ön számára.
  • Könnyű összeszerelhetőség. A kétszárnyú kapu könnyen és gyorsan, az oszlopokhoz történő zsanéros rögzítéssel felszerelhető. A kerítés mentén gördülő kapuhoz képest a beszerelése kevesebb elemet igényel (a sín, fogazott léc vagy a kocsik eltávolíthatók).
  • Egyszerű megoldás: nincs meghibásodás. Ha a kapu beépítése előtt gondoskodik a megfelelő műszaki feltételekről, hosszú évekig tudja használni azt. A konstrukció egyszerűsége alacsony meghibásodási arányt, könnyű javítást és általános működést jelent. A kisebb hibák többsége saját kezűleg is javítható.
  • Keskeny telekre telepíthető. A kétszárnyú kapu előnye, hogy keskeny telekre is telepíthető, hiszen nem zavarja sem a kiskaput, sem a szeméttárolót. A kerítésvonalon belüli terület szabadon használható. Viszont fordítson figyelmet a kellően hosszú felhajtóra/beállóra.
  • Modern automatika. A kétszárnyú kapu manapság motorizált változatban is kapható. A távirányítóval vagy alkalmazáson keresztül működtetett automatizálás megkönnyíti, kényelmesebbé és időtakarékosabbá teszi mindennapjait. Egyes modelleknél a működtető akár okosotthon-rendszerhez is csatlakoztatható.

Mi alapján válasszuk ki a kétszárnyú kaput?

A külső tényezőkkel szembeni ellenálló képesség és a tartósság szempontjából a horganyzott és pórszórt kétszárnyú kapu a legjobb választás. Ez a két bevonat (együttesen) valóban erős és időtálló korrózióvédelmet biztosít, amelyet manapság az egyik leghatékonyabbnak tartanak. A horganyzott kétszárnyú kapu nem igényel bonyolult karbantartást: elég néhány évente egyszer átfesteni. A horganyzott és porszórt kerítéskapu évekig megőrzi szép megjelenését.

Válassza ki a kapu szélességét és magasságát igényeinek megfelelően (az összhang érdekében a kapu és a kerítés magasságának azonosnak kell lennie). A szélesség tekintetében a bejárattól számított 3-3,5 méteres távolság tekinthető biztonságos minimumnak.

A másik fontos kérdés a kapu kialakítása, stílusa. A legjobb, ha megegyezik a kerítés többi elemével, a panelekkel és a kiskapuval. Ha kerítésvásárlást tervez, ismerje meg a kerítésrendszer kínálatot, mivel egy modellen belül a konstrukció összes szükséges eleme kiválasztható. A kapunak is összhangban kell lennie az épület szerkezetével és a térelrendezéssel. A modern építészet az egyszerű, minimalista és dísztelen jelleget emeli ki. A hagyományos vagy díszített épület a klasszikus, díszes és kifinomultságot sugárzó kapura helyezi a hangsúlyt.

A kétszárnyú kapun kívüli lehetőségek

A kétszárnyú kapuk nem teljesen univerzálisak. A kevés összeszerelési követelmény és számos előnye ellenére, ha a felhajtó rövid, az gondot okozhat. Ha egy keskeny, lapos és egyenetlen telek problémájával szembesül, ahol sem a hagyományos kétszárnyú kapu, sem a kerítés vonalában működő tolókapu telepítése nem lehetséges, nézze meg az ilyen telekhez egyedileg tervezett, új konstrukciókat.

A harmonika kapu rendelkezik a szárnyaskapu előnyeivel, ugyanakkor a hátrányait is kiküszöböli. Szárnyai két összefüggő szegmenst alkotnak, amelyek nyitáskor „elhajlanak” és harmonikaszerűen összecsukódnak. A hagyományos modellhez képest ezáltal akár egy fél kapunyi helyet is megtakaríthat a felhajtón. A másik modern megoldás a teleszkópos kapu, amely két-három szegmensből áll, amelyek nyitáskor fedik egymást.

Szakembereink örömmel adnak bővebb tájékoztatást a kétszárnyú kapukról, és segítenek a megfelelő modell kiválasztásában – vegye fel velünk a kapcsolatot!

fel
Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium