teljes: 0,00 Ft leellenőrizni
Ár
  • tól től nak nek

Kiskapu

A kiskapu, akárcsak a kerítéskapu, minden ingatlan fontos része. Használati funkciót tölt be, ezért strapabírónak és praktikusnak kell lennie, megkönnyítve a mindennapi életet, ugyanakkor dizájn, reprezentatív elem is, hiszen ez az első, amit a vendégek megpillantanak. Webáruházunkban olyan termékeket talál, amelyek a funkcionalitást az esztétikummal ötvözik. Több tucat kiskaput kínálunk különböző stílusban, egyedi kialakítással és modern beléptetőrendszerrel, beleértve az elektromos ajtózárat is. A kiváló minőségű anyagból készült kiskapu kiváló korrózióvédelemmel rendelkezik, ezért hosszú évekig használható.

Webáruházunkban kényelmesen, online rendelheti meg és szállíttathatja házhoz a megvásárolni kívánt kiskaput. Minden beszereléshez szükséges alkatrészt és tartozékot, sőt, még a stílusban hozzá passzoló kerítést és kaput is megvásárolhatja hozzá nálunk.

Univerzális kiskapu 150x82 cm fogantyúval és zárral, Szafir XL kerítés, AKCIÓ Univerzális kiskapu 150x82 cm fogantyúval és zárral, Szafir XL kerítés, AKCIÓ
Eladó: Polargos
Ár: 43 669,72 Ft háló: 35 503,67 Ft
nézd meg többet
Jobb kiskapu 181x90 cm, Mistral kerítés, OUTLET Jobb kiskapu 181x90 cm, Mistral kerítés, OUTLET
Eladó: Polargos
Ár: 52 619,27 Ft háló: 42 779,82 Ft
nézd meg többet
Univerzális kiskapu, kerítés csomagban, Vermont Element Univerzális kiskapu, kerítés csomagban, Vermont Element
Eladó: Polargos
Ár: 91 651,38 Ft háló: 74 513,76 Ft
szt.
nézd meg többet
Egyedi gyártású univerzális kiskapu, Milton kerítés Egyedi gyártású univerzális kiskapu, Milton kerítés
Eladó: Polargos
Ár: 73 302,75 Ft háló: 59 595,41 Ft
szt.
nézd meg többet
Univerzális kiskapu elektromos ütéssel, Milton kerítés Univerzális kiskapu elektromos ütéssel, Milton kerítés
Eladó: Polargos
Ár: 105 412,84 Ft háló: 85 701,83 Ft
szt.
nézd meg többet
Univerzális kiskapu, Milton kerítés Univerzális kiskapu, Milton kerítés
Eladó: Polargos
Ár: 73 302,75 Ft háló: 59 595,41 Ft
szt.
nézd meg többet
Átjáró, Stante GSH8020 kerítés elektromos ütés nélkül Átjáró, Stante GSH8020 kerítés elektromos ütés nélkül
Eladó: Gatigo
Ár: 266 055,05 Ft háló: 216 304,59 Ft
szt.
nézd meg többet
Bal kiskapu 150 cm, Polis kerítés Bal kiskapu 150 cm, Polis kerítés
Eladó: Polargos
Ár: 34 711,01 Ft háló: 28 220,18 Ft
szt.
nézd meg többet
Bal kiskapu 180 cm, Polis kerítés Bal kiskapu 180 cm, Polis kerítés
Eladó: Polargos
Ár: 43 151,38 Ft háló: 35 082,57 Ft
szt.
nézd meg többet
Bal kiskapu, Alicja 2 kerítés Bal kiskapu, Alicja 2 kerítés
Eladó: Polargos
Ár: 53 119,27 Ft háló: 43 186,24 Ft
szt.
nézd meg többet
Bal kiskapu, Alicja 2 kerítés (1) Bal kiskapu, Alicja 2 kerítés (1)
Eladó: Polargos
Ár: 24 220,18 Ft háló: 19 690,83 Ft
nézd meg többet

Praktikus kiskapu hagyományos vagy elektromos zárral

Amikor kiskaput választ ingatlanához, rengeteg fontos dologról kell döntenie, azonban felhívnánk egy nagyon fontos gyakorlati szempontra a figyelmét, ez pedig a nyitás módja. Két lehetőség közül választhat. Az egyik a hagyományos zárral, a másik pedig az elektromos zárral, azaz elektromos ajtónyitóval ellátott kiskapu. A második változat praktikusabb és kényelmesebb: nem kell keresnie a kulcsot, és nem kell kimennie, hogy beengedhesse a vendégeket. A kiskaput kaputelefonnal nyithatja ki, ha otthon tartózkodik, kívülről pedig egy kód beütésével jut be. Ez az egyik legkényelmesebb beléptető rendszer, amely védi az ingatlant, és egyben kényelmet biztosít a lakók és a létesítmény használói számára.

Üzletünkben beépítésre kész szett vásárolható, mely tartalmazza a kiskaput, elektromos zárat betéttel, zárat és zárfogadót, zsanérokat, fogantyúkat (melyek kilincsek helyett vannak az elektromos ütővel ellátott kapuba szerelve) és kulcsokat. Az elektromos záras kiskapu ára drágább a hagyományosnál, de a befektetés mindenképpen megtérül.

Ha a mindennapi kényelem, a biztonság és a magánszféra védelme egyaránt fontosak az Ön számára, ideális választás a telített, átláthatatlan kiskapu, amely eltakarja az ingatlan bejáratát, láthatatlanná téve a mögötte lévő világot. Ha nem átlátszó kapuval és kerítésrácsokkal kombinálja, az egész ingatlant elrejti a szomszédok és a járókelők szeme elől.

Horganyzott és porszórt, időtálló kiskapu

A második fontos szempont a kiskapu kiválasztásakor a tartósság: időtállónak kell maradnia anélkül, hogy elveszítené paramétereit és az esztétikus külsőt. Ehhez azonban célszerű kiváló minőségű acélelemekből készült, horganyzott és porszórt, azaz korrózióálló modellt választani. A cink és porfesték bevonat hosszú ideig védi a kiskaput, hiszen ellenállóvá teszi a nedvességgel és más időjárási körülményekkel szemben, mint például az alacsony hőmérséklet vagy a tűző nap. Ennek eredményeként a kiskapu nem amortizálódik, nem veszít vizuális tulajdonságaiból, illetve nem igényel különleges és gyakori ápolást vagy karbantartást.

A horganyzott, porszórt kiskapu ára valamivel magasabb, de cserébe olyan megoldást kapunk, amely évekig kitart, és nem igényel sok pénzt, időt és figyelmet a karbantartása. Amennyiben olcsóbb ajánlatot keres, válasszon csak alapozó festékkel bevont kiskaput, melyet saját maga tarthat karban.

Dekoratív kerti kiskapu többféle stílusban

A használati szempontok mellett a látvány is fontos szerepet tölt be a választásnál. A kiskapu a nagy testvérének hű mása, azonban a gyalogosok számára alakították ki. Mivel dizájn és reprezentatív funkcióval is bír, ezért érdemes figyelmet fordítani a dekorativitására és kinézetére. Üzletünkben tucatnyi, teljesen különböző kialakítású kerti kiskapu-modellt talál, melyet az ingatlanja és ízlése szerint választhat ki. A gyakorlatban a modellek mindegyike két nagy csoportba sorolható: lehet modern vagy klasszikus stílusú.

 

  • Modern kiskapu. Egyszerű és minimalista, de ugyanakkor elegáns is. Mindössze egy masszív keret és néhány egyszerű kitöltő kerítésléc alkotja. Ez a kiskapu nincs díszítve, mely visszafogott és kissé aszkétikus jelleget kölcsönöz neki. Beleillik a modern építészeti rendekbe, hiszen jól kiemeli a geometriai formákat és a hétköznapi anyagokat, mint például a beton.

 

  • Klasszikus kiskapu. A modern kiskapu ellentéte: könnyed, kifinomult, különleges díszítőelemekben gazdag. Dekoráció gyanánt fém díszítőelemeket, klasszikus hegyes nyílhegyeket használnak, a kerítést kitöltő lécek pedig általában keskenyek. Az ilyen kapu felső kerete ívelt, mely jól illik a hagyományos konstrukcióhoz, hiszen szépen kiemeli a díszes dizájnt.

Kerítéshez illő bejárati kiskapu

A bejárati kiskapu nem egy különálló egység, hanem az épületet körülvevő kerítéssel alkot egészet, ezért pontosan kell illeniük egymáshoz. Összhangot úgy lehet elérni, hogy az összes elemet, tehát az oszlopokat, a kiskaput és a kaput azonos kollekcióból válogatjuk össze. Ha ez nem lehetséges, próbáljunk meg olyan kiskaput választani, amely kialakításában és stílusában a leginkább illik a többi részhez. Jó választás lehet a stílusok kontrasztja és az eklektikus forma is, de ehhez merészség, éleslátás és kellő intuíció szükséges, így érdemes tapasztalt tervezővel konzultálni. 

Az ingatlan körbekerítése előtt mindenképpen érdemes utána járni a kerítésrendszereknek, hiszen így az egyazon rendszerhez tartozó kiskaput, kaput és kerítéspaneleket vásárolhatja meg, amelyek kialakítás - kinézet, jellemzők és magasság - tekintetében is azonosak. A szereléshez szükséges tartozékokat is kiválaszthatja azonnal, így gondoskodva a telek biztonságához szükséges teljes készletről.

A kiskaput otthona kényelméből, webáruházunkban online is megrendelheti a megadott címre történő kiszállítással. Számíthat szakembereink segítségére – hívjon fel minket vagy írjon, és mi tanácsot adunk és segítünk a választásban.

fel
Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium