teljes: 0,00 Ft leellenőrizni
Ár
  • tól től nak nek

Modern kerítés

A modern kerítés ötvözi az egyszerűséget és a minimalista eleganciát a tartós minőséggel és funkcionalitással, összhangban a dizájn és az építészet jelenlegi trendjeivel – a kifinomult, letisztult klasszikus stílust felváltja a formákkal való játék, valamint a színek és anyagok erős kontrasztja. Az ilyen stílusban készült kerítés modern épületeket tár elénk – kiemeli a geometriai formákat, a nyersanyagokat, mint például a beton és az üveg, valamint a visszafogott dekorativitást. A horganyzott és porszórt acélból készült kerítés rendkívül időtálló, és nem igényel különösebb gondozást és karbantartást.

Rendelje meg minimalista modern kerítését webáruházunkban, egyenesen a beépítés helyszínére történő kiszállítással. Gyors, hatékony, kényelmes és biztonságos – nem vesztegetjük az értékes idejét!

Tolókapu jobb ellensúly nélkül, Bryza kerítés, AKCIÓ Tolókapu jobb ellensúly nélkül, Bryza kerítés, AKCIÓ
Eladó: Polargos
Ár: 522 935,78 Ft háló: 425 151,38 Ft
szt.
nézd meg többet
Kerítéselem, Arizona kerítés (1) Kerítéselem, Arizona kerítés (1)
Eladó: Polargos
Ár: 28 623,85 Ft háló: 23 271,56 Ft
szt.
nézd meg többet
  • újdonság

Hogyan néz ki a modern fém kerítés?

Minden modern kerítést az egyszerűség és a minimalizmus jellemez: visszafogott díszítés, a geometrikus formák és vonalak harmóniája, valamint a mértékletesség. A formatervezés mellett nagyon fontos a funkcionalitás is: átgondolt megoldások és magas szintű automatizálás, amelyek valamivel kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik a mindennapokat. A modern kerítések hosszú távú, valamint kevés odafigyelést és időt igénylő használatra készültek, mely a gyártásuk során felhasznált prémium minőségű anyagoknak és technológiai eljárásoknak köszönhető.

A modern fém kerítés általában egyszerű, lapos és gyakran széles acélprofilokból vagy profillemezekből, masszív, díszítés nélküli kerítéslécekből áll. Ezek méretei, a köztük lévő távolság és az elrendezésük módja (függőleges vagy vízszintes, egyenes vagy enyhén ferde, harmonikus vagy aszimmetrikus) határozzák meg a formájukat, a kialakításukat és a funkcionalitásukat.

Webáruházunkban modern kerítések egész tárháza megtalálható. Az egyes darabok (bár azonos stílust képviselnek) mindegyike más és más.

Modern kerítés ötletek

A modern kerítés ötletek megsokszorozhatók, mert bár ez a stílus a minimalizmus elveit követi, a formával, a színekkel és a feltűnő kontraszttal való játékot is magában foglalja. Izgalmas lehet a különböző szélességű lécek kombinációja, azok párban történő vagy kissé ferde elhelyezése (mint az ablakredőnyöknél). Ha fontos a magánszféra teljeskörű védelmének érzete, válasszon lamellás kerítést, ahol a lécek fedik egymást. Teljesen hézagmentes, elegáns stílusban rejti el a teret, és megvéd a szomszédok vagy a járókelők tekintetétől.

A modern kerítések korszerű anyagokból készülnek, mint a kompozit táblák, fa-polimer és természetes alapanyagot utánzó bevonatok. A panelek WPC kompozittal vagy fautánzattal ellátott acéllécek kombinációjával való kitöltése melegséget áraszt, ugyanakkor lenyűgöző kontrasztot hoz létre – ezek ragyogó ötletek lehetnek a részben fa homlokzatú épületekhez. Az ilyen anyagok hűen utánozzák a természetes alapanyagot, beleértve a szálmintázatot és színegyenetlenségeket, ugyanakkor élvezik a műanyag tartósságát is, mivel nem igényelnek olyan komplex gondozást, mint a fa.

Modern kerítés – képek, tervek és inspirációk

A modern kerítés tökéletes összhangba hozható nemcsak az épülettel, de a környezettel, térelrendezéssel és az ízlésünkkel is. Az iparág szakembereitől, építészeitől és más befektetőktől merített inspiráció segíthet ebben a feladatban. Böngésszen az interneten elérhető fotók és projektek között: ossza meg az elképzelését, és örömmel adunk tanácsot a megfelelő kerítés kiválasztásában.

A modern fém kerítéseket gyakran kombinálják nyersebb stílusú betonelemekkel. Használjon kerítésblokkokat: építsen belőlük modern kerítés lábazatot, tartóoszlopokat vagy több falat, vagy válasszon előregyártott elemeket: kerítésoszlopokra erősített kész falakat.

Mi alapján válasszuk ki a minimalista modern kerítést?

  • Anyag és korrózióvédelem. A modern fém kerítést úgy tervezték, hogy időtálló legyen, és ne igényeljen bonyolult karbantartást. A minőség tartós megőrzése érdekében az acél elemek horganyzott és porszórt bevonattal vannak ellátva, melyek védelmet nyújtanak a külső tényezőkkel és a korrózióval szemben.
  • A kerítés formája és kialakítása. Biztosítani szeretné a magánszféráját vagy esetleg nyitni szeretne a szomszédjai és a világ felé? A nyers vagy inkább a melegséget árasztó kivitel fontos? Az elegáns egyszerűséget vagy az extravaganciát preferálja? Adja meg a prioritásokat, és aszerint válassza ki a kerítés formáját és kialakítását.
  • Egymáshoz illő bejárati kapu és kiskapu. Ne feledje, hogy a kerítés nem csak egy panelekből álló válaszfal, hanem a kiskapu és kerítés kapu is hozzá tartozik. A stílusbeli következetesség érdekében minden elemet egyazon rendszerből célszerű kiválasztani. Az innovatív megoldások, így a sarok-, harmonika- és teleszkópos kapuk helyet takarítanak meg a telken, és egyben biztosítják a mindennapi kényelmet is.

Nem kell kerítésszakértőnek lennie ahhoz, hogy tartós, praktikus és stílusban harmonizáló modellt válasszon, örömmel segítünk Önnek ebben a feladatban.

fel
Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium