teljes: 0,00 Ft leellenőrizni

BEÁLLÍTÁS SUPRA átkelősorompó 230V 4MSC *DL* 4 méter

Ár: 633 027,52 Ft 633027.52
514 656,88 Ft (Nettó ár)
Mennyiség - +
Belül szállítva: 3-5 munkanap

Leírás

BEÁLLÍTÁSA SUPRA 230V 4MSC *DL* 4 méteres átkelősorompó

A SUPRA MB 230V sorompó egy automatikus útsorompó 4 méteres karral hossz. Tökéletesen működik mindenhol, ahol szabályozni kell a járművek mozgását, vagy bizonyos autókra korlátozni kell. Több tucat távirányító programozási lehetőségének köszönhetően sikeres lesz egy családi házas lakótelep, saját parkoló vagy iskola bejáratánál.

Figyelembe véve a biztonságot

A SUPRA MB 230 V színei távolról is láthatóvá teszik. Ennek köszönhetően a szerkezetet nem fenyegeti az a veszély, hogy egy autó véletlenül elüti, vagy egy elhaladó jármű eltöri a karját. A motorral ellátott horganyzott acél szekrényt speciális vörös festék borítja, amely védi a gépet az időjárás viszontagságaitól. A sugár LED diódákkal van megvilágítva, aminek köszönhetően a blokád éjszaka is tökéletesen látható lesz.

A Barrier it beépített speciálisan konfigurált jeladóval, elektromechanikus végálláskapcsolókkal és vezérlőegység mechanikus ütközőivel rendelkezik, amelyek garantálják a gép ütközésmentes működését. A kar megáll, ha a fényében akadályt észlel.

Nem kell attól tartania, hogy a sorompó felszerelése csökkenti a belső út átjárhatósága vagy felhajtó blokádot okozhat - az építmény nyitási ideje mindössze 5 másodperc! A SUPRA MB 230V tápellátása klasszikus 230 V AC feszültséggel, és rendkívül könnyen használható összeszerelés.

Tartós és megbízható

A gyártó gondoskodott a nagy vízállóságról osztályú gép, amely megfelel az IP 44-es szabványnak. Ezen kívül a sorompó hőmérséklettől függetlenül működik -20 és 70°C közötti körülmények között tesztelve. Mind a motor, mind a külső szerkezet kiváló minőségű kivitelezéséről tanúskodik a gyártói 36 hónapra meghosszabbított garancia.

SUPRA MB 230V elektromos táplálású, de áramkimaradás esetén vészhelyzetben feloldhatja a rendszer zárolását. A motorház védve van az illetéktelen hozzáférés ellen, így nem kell aggódnia a rendszer és a tárgy biztonsága miatt mellett található.

Használatra kész készlet

Amikor úgy dönt, hogy megvásárolja a SUPRA MB 230V sorompót, biztos lehet benne, hogy a telepítés után azonnal megkapja a teljes készletet, amely alkalmas a munkára. A mellékelt egyértelmű utasításoknak köszönhetően egy engedéllyel rendelkező szakember könnyedén megbirkózik a készülék telepítésével és az Ön igényei szerint konfigurálja azt. (A rendszert képzett és engedéllyel rendelkező telepítőnek kell telepítenie. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a termékgarancia megőrzésének feltétele.)

Elsődleges szempontunk minden vásárló elégedettsége, ezért ügyelünk arra, hogy a megvásárolt berendezés megfelelően rögzítve és becsomagolva legyen. A megrendelt sorompót legfeljebb 14 munkanap futárszolgálattal kézbesítjük Önnek. A csomagban a következőket kapja:

  • sorompó motor védőburkolattal ,
  • jelvevő,
  • 4 méteres barázdált gém,
  • fényvisszaverő csík,
  • gumivédő ,
  • egyensúlyozó rugó,
  • szerelési tartozékok,
  • telepítési és használati útmutató,
  • 36- év garancia hónapok.

Szeretnénk, ha a sorompót könnyedén az Ön igényeihez igazítaná, ezért ajánlatunkban sok dedikált kiegészítőt találhat. A beépítés helyétől és az elvégzett funkcióktól függően nagyobb számú távirányító (pl. lakótelepi parkolóhelyenként), fotocella, kiegészítő rádióvevő vagy jelzőlámpa vásárolható.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérjük, forduljon szakembereinkhez, akik tanácsot adnak a legjobb megoldás kiválasztásában, és segítenek a hozzáigazításban egyéni igényeit. A segélyvonal hétfőtől péntekig 8.00 és 16.00 óra között érhető el. A weboldalon található speciális űrlapon keresztül is felveheti velünk a kapcsolatot.

fel
Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium