teljes: 0,00 Ft leellenőrizni

Bal oldali kapu zárral, 200 x 110 York 2 OUTLET kerítés

Ár: 43 577,98 Ft 49 414,68 Ft 43577.98
35 429,36 Ft 40 174,31 Ft (Nettó ár)
A legalacsonyabb ár az akciót megelőző 30 napon belül: 62 293,58 Ft Ha a terméket 30 napnál rövidebb ideig értékesítik, akkor a termék értékesítése óta a legalacsonyabb ár jelenik meg.
Mennyiség - +
Belül szállítva: legfeljebb 5 munkanap

Leírás

Bal kapu, York 2 kerítés

A kapu a házunk első ajtója. Néha azt mondják, hogy ez egy „kiskapu”, amelygyalogos forgalomra készült. Ezen keresztül jönnek be hozzánk a vendégek, így a kapu közvetlen hatással van ingatlanunk első benyomására, megítélésére. Ezenkívül a kerítés ezen elem nélkül mindig hiányos lesz. Ezért érdemes bejárót beépíteni, még akkor is, ha alkalmanként használjuk.

A bejáró a kapuhoz van igazítva. Leginkább az autók bejáratának közelében található. Ezért ezeknek az elemeknek összhangban kell lenniük egymással. Azt is érdemes tudni, hogy a lengyel építési törvény előírja, hogy a kapunak befelé kell nyílnia.

Modelltől és igényektől függően választhatunk egyjobb, bal, ill. univerzális kapu. kapaszkodóval vagy egyszerű fogantyúval. Használhatunk beléptetőrendszert is, például elektromos ütést, amelyet a kaputelefon gombja aktivál, vagy kombinált zár, amelyet gyakran zárt állapotban használnak. lakótelepek.

Ha a szabványos méretek nem felelnek meg az Ön igényeinek, feltétlenül ellenőrizze a "méretre szabott".

A készlet tartalma:

  • fogantyú,
  • zárretesz,
  • lemez a fogantyúhoz és a zárhoz,
  • zárbetét,

Ahogy kell

Az us-kapua balra, ami azt jelenti, hogy külső oldalról (utca felől) nézve a zsanérok a bal oldalon lesznek. Felszerelheti fém- vagy téglaoszlopokra – ne feledje azonban, hogy válassza ki a megfelelő tartókonzolokat, amelyeket kínálatunkban talál. A kapu zsanérjai enyhén állíthatók.

A kiegészítők, amelyekre érdemes odafigyelni, a kapcsolódó termékek rovatban találhatók. Ezek a következők: oszlopok, falakhoz és oszlopokhoz rendelt zsanérszerelvények, bejárati horgonyok, tartozékkészlet (zárral, lemezzel, fogantyúval, kulcsos zárbetéttel és szerelőcsavarokkal) és egy kombinált billentyűzet strong>.

Minden egy helyen

Választhat többfunkciós bejegyzést >. Ez a fém elem elrejti a kapuműködtetőt és az összes elektromos elemet, ugyanakkor postaládaként is használhatóés használható kaputelefon vagy strong> videotelefon felszereléséhez. A kapu fölé vizuálisan és szerkezetileg összeillőtetőt is elhelyezhetünk. Ez kétségtelenül biccent vendégeink számára, és hasznos kiegészítő a heves esőzések idején.

Kiváló minőség

Az általunk kínált kapuk és kiegészítő elemek < erős> a legjobb minőségű acélt. Horganyzott és porszórt van. Az ilyen festékszórás lehetővé teszitökéletes hatásóesztétikus elérését. Ezeknek a kezeléseknek köszönhetően teljesellenállást nyerünk az időjárás viszontagságaival szemben. A kapuk színezése aRAL palettaszíntáblázat szerint történik. A kerítésmintától függően különböző színváltozatok állnak rendelkezésre. A tökéletes kapu kiválasztásakor vegye figyelembe a színét is.

Szállítás

A kerítést alkotó egyéb alkatrészekhez hasonlóan a megrendelés teljesítési dátuma a gyártótól származó anyagoktól függ. Általában a kiszállítás 21-28 munkanapon belül megtörténik. A termékek szállítási költsége automatikusan megjelenik a kosárba helyezés után. Ne feledje, hogy az áru kirakodásáért a vásárló felelős. Vállaljuk amegrendelésónemzetközit is. Ebben az esetben kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a részletes értékbecslés elkészítése érdekében. Külföldre szállító cégeknekÁFA számlát állítunk ki, 0% ÁFA is. További információkért tekintse meg a szállítás fület.

Mit vállalunk?

Mi vagyunk a legnagyobb online kerítésüzlet, amely kapukat, kerítéseket kínál és automatizálás egyenesen a gyártótól. Lengyelországban elsőként adtunk lehetőséget ügyfeleinknek arra, hogy az interneten keresztül önállóan vásároljanak kerítést.

Elismert gyártó

A gyártó a Az általunk kínált elemek a Polargos, amely 28 éves tapasztalattal rendelkezik az iparágban. Minden évben új és innovatív termékeket vezet be a piacra. A Polargos kerítések több mint 20 európai országban kaphatók. A cég olyan kiskereskedelmi láncokkal működik együtt, mint aCastorama, Obi és Leroy Merlin. A gyártóüzem Garwolin közelében található, körülbelül 60 km-re Varsótól.

Ez a kapu megfelel az Európai Unió biztonsági szabványainak, és rendelkezik CE tanúsítvánnyal. A termék kiváló minősége lehetővé teszi számunkra, hogy 5 év garanciát vállaljunk a kapura.

Bízunk benne, hogy kövesse a leggyakrabban feltett kérdéseket, és kétség esetén vegye fel a kapcsolatot tanácsadóinkkal az „kérdez” funkción keresztül a termékről”.

Kapcsolódó termékek

fel
Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium