teljes: 0,00 Ft leellenőrizni

Egyedi gyártású kétszárnyú kapu, Opal kerítés

Ár: 275 229,36 Ft 275229.36
223 763,30 Ft (Nettó ár)
Mennyiség - +
Belül szállítva: legfeljebb 25 munkanap

Leírás

Egyedi kétszárnyú kapu, opál kerítés

A kétszárnyú kapu a legklasszikusabb kaputípus, amelyet ingatlanunkon használhatunk. Elegáns, gyönyörűen fog kinézni a hosszabb autóúttal rendelkező telkeken, mert kell egy kis hely a szárnyak teljes kinyitásához.

Két ikerszárny nyíljon befelé a telekszögben90°-os szögben, ezért nagyon fontos helyet biztosítani az ajtó szabad működéséhez. A kapu szélessége, amely garantálja a biztonságos és kényelmes bejutást az ingatlanba. Érdemes megjegyezni, hogy a zsanérok oldalanként 3 cm-es tartományban enyhén állíthatók, így a kaput az Ön igényei szerint állíthatja be.

Lehet, hogy méretre készül?

Ha nem szabványos méretű terméket keres, webáruházunk a tökéletes választás. Lehetővé tesszük, hogy az Ön igényeinek megfelelő "testre szabott" terméket rendeljen. A kínálatunkban megtalálható termékek többsége nem szabványos magasságban és szélességben rendelhető. Nem kell mást tennie, mint beírni a méreteket a megfelelő mezőbe, és a rendszerautomatikusan kiszámolja a termék árát. A kapu költsége ennek megfelelően magasabb lesz, mivel a gépeket nem szabványos irányelvekhez kell igazítani, és nem szabványos terméket kell tervezni. Minden egyedi megrendelésnek meg kell felelnie bizonyos technológiai és gyártási szabványoknak. Ha a megadott számok nem felelnek meg ezeknek a szabványoknak, akkor a rendszer információt jelenít meg az adott modellnek megfelelő mérettartományról. Ilyen helyzetben válassza ki a feltüntetett választékot, vagy kérjen egyedi árajánlatot a „Termékkérés” gombbal.

Mikor?

A rendelés teljesítési ideje a termékkártyán szereplő információk szerint történik. Igyekszünk a lehető legrövidebbre zárni. Az Egyedi rendelés hosszabb várakozási időt jelent, ami általában 30-35 munkanap.

Easy Way 210 (a Home Life által üzemeltetett)

Amikor úgy dönt, hogy automata meghajtással rendelkező kaputípust vásárol, megkapja az Easy Way 210 vezérlőrendszert (a Home Life által táplált) egy jó hírű olasz kapuautomatizálási gyártótól. Ez egy gyors és csendes eszköz, könnyen telepíthető. Beállíthatók úgy, hogy csak egy szárnyat nyissanak ki, például gyalogosok vagy kerékpárosok számára. Lehetővé teszi akár 750 távirányító programozását. Hibátlanul működik-20 és akár 70°C közötti hőmérsékleten is. Magas IP55 vízállósági osztálya van, így nem fél az esőtől, hótól vagy széltől. Az automata nagy felbontású optikai kódolókkal van felszerelve, amelyek valós időben küldik a vezérlőegység által feldolgozott impulzusokat. A végálláskapcsolók biztosítják, hogy a levelek pontosan megálljanak a programozott helyzetben. A modell rendkívül strapabíró, és ipari alkalmazásokban is jól működik.

Ha ezt az ajtót rendeli, egy teljes készletet kap, amely azonnali beszerelésre készen áll:

 • csuklópántok,
 • Easy Way 210 automata egység, amely a következőket tartalmazza:
  • 2 működtetőelem,
  • vezérlőegység,
  • 2 távirányító ,
  • szerelő elemek,
  • összeszerelési és használati útmutató,
  • 30 hónap gyártói garancia.

Tőlünk függ, hogy a kerítés megfeleljen az Ön igényeinek. Éppen ezért a rendszer működését javító a géphez rendelt kiegészítők széles választékát kínáljuk. A kapcsolódó termékek között az oldal alján találod: figyelmeztető lámpák és fotocella készletek, amelyek növelik a rendszer használatának biztonságát,két- és négycsatornás távirányítók és tartók falra szereléshez, kódbillentyűzetek és egy vevő egycsatornás rádió, amely lehetővé teszi két automatizálási rendszer csatlakoztatását egy távirányítón.

Kapu távirányító nélkül. automatikus zár:

A megrendelt kapu beépítésre kész. A készlet tartalma:

 • zsanérok
 • jelzőtábla
 • zár
 • fogantyú
 • henger
 • csavar

Álomkerítés

A kapuszárnyak fémoszlopokra rögzíthetők ó a vagy tégla kerítésben. Ne felejtse el kiválasztani a megfelelő rögzítőelemeket. A kétszárnyú kapuhoz mindkét fémoszlopot, valamint a dedikált zsanérokat és fali csatlakozókat külön kell megvásárolni. A kapcsolódó termékekben megtalálja őket.

Garantáljuk termékeink legmagasabb minőségét. A kapu horganyzott acélból készül, porbevonatnak vetve alá. Kettősovédelem! Ennek köszönhetően az ajtó szépen kidolgozott, és mindenekelőtt védett a kedvezőtlen időjárási viszonyokkal és a korrózióval szemben.

Rendkívül fontosnak tartjuk termékeink minőségéts

Mind a kapu, mind a fémoszlopok (a kapu nem tartalmaz oszlopokat) horganyzott és porszórt. Ez kettős védelem a kedvezőtlen időjárási körülmények és a korrózió ellen. A kapuk színezése aRAL palettaszíntáblázat szerint történik. A kerítésmintától függően különböző színváltozatok állnak rendelkezésre. A tökéletes kapu kiválasztásakor vegye figyelembe a színét is.

Mit garantálunk?

Mi vagyunk a legnagyobb online kerítésüzlet, amely kapukat kínál , kerítések és automatika egyenesen a gyártótól. Lengyelországban elsőként biztosítottuk ügyfeleinknek a kerítések önálló online vásárlásának lehetőségét.

Az általunk kínált elemek gyártója a Polargos, amely 28 éves tapasztalattal rendelkezik az iparágban. Minden évben új és innovatív termékeket vezet be a piacra. A Polargos kerítések több mint 20 európai országban kaphatók. A cég olyan kiskereskedelmi láncokkal működik együtt, mint aCastorama, Obi és Leroy Merlin. A gyártóüzem Garwolin közelében található, körülbelül 60 km-re Varsótól.

Ez az ajtó megfelel az Európai Unió biztonsági előírásainak, és CE tanúsítvánnyal rendelkezik. A termék kiváló minősége lehetővé teszi számunkra, hogy 5 év garanciát vállaljunk a kapura.

Mire kell emlékezni?

A kiszállított áruk kirakodása a megrendelő felelőssége. A termék összeszerelési útmutatóját a rendeléssel együtt küldjük. Letölthetők itt is.

Ha nemzetközi szállításra van szüksége, forduljon tanácsadójához.

A vásárlásokhoz áfás számlákat és 0%-os áfát állítunk ki – olyan entitásoknak, amelyek aktív EU-s áfafizetők.

Ha további kérdései vannak, és nem talált rá választ. nekik a GYIK részben kattintson a "termékkérés" lehetőségre, és írjon nekünk üzenetet. A lehető leghamarabb válaszolunk.

Kapcsolódó termékek

fel
Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium