teljes: 0,00 Ft leellenőrizni
Furtka lewa - ogrodzenie  Imperial
  • akció

Egyedi gyártású kiskapu, Imperial kerítés

Ár: 70 105,50 Ft 82 477,06 Ft 70105.50
56 996,33 Ft 67 054,13 Ft (Nettó ár)
A legalacsonyabb ár az akciót megelőző 30 napon belül: 70 105,50 Ft Ha a terméket 30 napnál rövidebb ideig értékesítik, akkor a termék értékesítése óta a legalacsonyabb ár jelenik meg.
Mennyiség - +
Belül szállítva: legfeljebb 25 munkanap

Leírás

Wicket, Imperial kerítés

Imperial egy nagyon modern és esztétikus kerítés, amely szorosan eltakarja ingatlanát a kíváncsi szemek elől. A rendszer hajlított széles fémlemezből készül, és minden rést maszkoló panelek borítanak, aminek köszönhetően a teljes rendszer áttetszősége nagyon alacsony.

A kapu a házunk első ajtója. Néha azt mondják, hogy ez egy „kiskapu”, amelygyalogos forgalomra készült. Ezen keresztül jönnek be hozzánk a vendégek, így a kapu közvetlen hatással van ingatlanunk első benyomására, megítélésére. Ezenkívül a kerítés ezen elem nélkül mindig hiányos lesz. Ezért érdemes bejárót beépíteni, még akkor is, ha alkalmanként használjuk.

A bejáró a kapuhoz van igazítva. Leginkább az autók bejáratának közelében található. Ezért ezeknek az elemeknek összhangban kell lenniük egymással. Azt is érdemes tudni, hogy a lengyel építési törvény előírja, hogy a kapunak befelé kell nyílnia.

Modelltől és igényektől függően választhatunk egyjobb, bal, ill. univerzális kapu. kapaszkodóval vagy egyszerű fogantyúval. Használhatunk beléptetőrendszert is, például elektromos ütést, amelyet a kaputelefon gombja aktivál, vagy kombinált zár, amelyet gyakran zárt állapotban használnak. lakótelepek.

Lehet, hogy méretre készül?

Ha nem szabványos méretű terméket keres, webáruházunk a tökéletes választás. Lehetővé tesszük, hogy az Ön igényeinek megfelelő "testre szabott" terméket rendeljen. A kínálatunkban megtalálható termékek többsége nem szabványos magasságban és szélességben rendelhető. Nem kell mást tennie, mint beírni a méreteket a megfelelő mezőbe, és a rendszerautomatikusan kiszámolja a termék árát. A kapu költsége ennek megfelelően magasabb lesz, mivel a gépeket nem szabványos irányelvekhez kell igazítani, és nem szabványos terméket kell tervezni. Minden egyedi megrendelésnek meg kell felelnie bizonyos technológiai és gyártási szabványoknak. Ha a megadott számok nem felelnek meg ezeknek a szabványoknak, akkor a rendszer információt jelenít meg az adott modellnek megfelelő mérettartományról. Ilyen helyzetben válassza ki a feltüntetett választékot, vagy kérjen egyedi árajánlatot a „Termékkérés” gombbal.

A készlet tartalma:

  • zsanérok,
  • fogantyú,
  • zár,
  • henger,
  • jelzőtábla.

Amelyikre szüksége van

Az általunk kínált kapumodellt illesztheti egyéni szükségletek szükségletei. Könnyen megteheti a kapu magasságának és szélességének kiválasztásával. Ha az űrlapon található méreteken túl méretekre van szüksége, forduljon tanácsadónkhoz a „Termékkérés” gomb megnyomásával. A kapujobbra van, ami azt jelenti, hogy kívülről nézve a zsanérok a jobb oldalon lesznek. A kapubalos, ami azt jelenti, hogy kívülről nézve a zsanérok a bal oldalon lesznek. Felszerelheti fém- vagy téglaoszlopokra, de ne felejtse el kiválasztani a megfelelő tartókonzolokat, amelyeket kínálatunkban talál. A kapu zsanérjai enyhén állíthatók.

A kiegészítők, amelyekre érdemes odafigyelni, a kapcsolódó termékek rovatban találhatók. Ezek a következők: oszlopok, falakhoz és oszlopokhoz rendelt zsanérszerelvények, bejárati horgonyok, tartozékkészlet (zárral, lemezzel, fogantyúval, kulcsos zárbetéttel és szerelőcsavarokkal) és egy kombinált billentyűzet.

Minden egy helyen

Választhat többfunkciós bejegyzést. Ez a fém elem elrejti a kapuműködtetőt és az összes elektromos elemet, ugyanakkor postaládaként is használhatóés használható kaputelefon vagy videotelefon felszereléséhez. A kapu fölé vizuálisan és szerkezetileg összeillőtetőt is elhelyezhetünk. Ez kétségtelenül biccent vendégeink számára, és hasznos kiegészítő a heves esőzések idején.

Kiváló minőség

Az általunk kínált kapuk és kiegészítő elemek a legjobb minőségű acélt. Horganyzott és porszórt van. Az ilyen festékszórás lehetővé teszitökéletes hatásóesztétikus elérését. Ezeknek a kezeléseknek köszönhetően teljesellenállást nyerünk az időjárás viszontagságaival szemben. A kapuk színezése aRAL palettaszíntáblázat szerint történik. A kerítésmintától függően különböző színváltozatok állnak rendelkezésre. A tökéletes kapu kiválasztásakor vegye figyelembe a színét is.

Szállítás

A kerítést alkotó egyéb alkatrészekhez hasonlóan a megrendelés teljesítési dátuma a gyártótól származó anyagoktól függ. Általában a kiszállítás 30-35 munkanapon belül megtörténik, egyedi megrendelés esetén a szállítási idő hosszabb is lehet.

Szállítási költség of termékek automatikusan megjelennek, miután a kosárba helyezték őket. Ne feledje, hogy az áru kirakodásáért a vásárló felelős. Vállaljuk amegrendelésónemzetközit is. Ebben az esetben kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a részletes értékbecslés elkészítése érdekében. Külföldre szállító cégeknekÁFA számlát állítunk ki, 0% ÁFA is. További információkért tekintse meg a Szállítás fület

Mit garantálunk?

Mi vagyunk a legnagyobb online kerítésbolt, amely kapukat, kerítéseket és automatizálás egyenesen a gyártótól. Lengyelországban elsőként adtunk lehetőséget ügyfeleinknek arra, hogy az interneten keresztül önállóan vásároljanak kerítést.

Elismert gyártó

A gyártó a Az általunk kínált elemek a Polargos, amely 28 éves tapasztalattal rendelkezik az iparágban. Minden évben új és innovatív termékeket vezet be a piacra. A Polargos kerítések több mint 20 európai országban kaphatók. A cég olyan kiskereskedelmi láncokkal működik együtt, mint aCastorama, Obi és Leroy Merlin. A gyártóüzem Garwolin közelében található, körülbelül 60 km-re Varsótól.

Ez a kapu megfelel az Európai Unió biztonsági szabványainak, és rendelkezik CE tanúsítvánnyal. A termék kiváló minősége lehetővé teszi számunkra, hogy 5 év garanciát vállaljunk a kapura.

Bízunk benne, hogy kövesse a leggyakrabban feltett kérdéseket, és kétség esetén vegye fel a kapcsolatot tanácsadóinkkal a „kérdezés” funkción keresztül a termékkel kapcsolatban”.

Kapcsolódó termékek

fel
Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium