teljes: 0,00 Ft leellenőrizni

Fém U-profil 200x55mm az alapozás behelyezéséhez

Ár: 1 000,00 Ft 1000.00
812,84 Ft (Nettó ár)
Mennyiség - +
Belül szállítva: maximum 14 munkanap

Leírás

Fém U-rúd 200x55mm az alapozás behelyezéséhez

Ha úgy döntöttünk, használjon könnyű kerítést hálóval vagy fém panelekkel, ne feledje a betonalapot. Ezzel gyorsan és egyszerűen készíthet egy szép alapot, amely a kerítésünk alapja. Ahhoz, hogy a konstrukció stabil és jól profilozott legyen, érdemes fém csatornákat használni, amelyek alternatívát jelentenek a betonösszekötők helyett.

A csatorna egy masszív és tartós acél szerkezeti elem, a betonalap építésének szentelt. Ez betonlap és acéloszlop közötti csatlakozó, amelyre a kerítés fesztávja fel van szerelve. Az U-szelvények egyszerű, 20, 25 vagy 30 cm-es fémlemez szelvények, 2 mm vastag, derékszögben hajlított oldalakkal. A lapon előkészített lyukak vannak, amelyek lehetővé teszik, hogy megfelelő csavarokkal rögzítsék őket egy fém kerítésoszlophoz. A C-profil alsó része egy további lemezelemmel záródik. Ezen fognak megállni az általunk elhelyezett betontömbök és ennek köszönhetően megkapjuk a kerítés teljes stabilitását.

A kerítésoszlopok jó talajba ágyazása, fémcsatornák használatával kombinálva, jelentősen felgyorsítja az építési munkákat. Gondoskodunk arról, hogy kerítésünk megfelelően legyen vízszintes, akkor is, ha a terep nem alkalmas az építkezésre. Ez a megoldás az esztétikai értékre is hatással lesz. Ellentétben a betoncsatlakozókkal, a C-szelvényű kerítés tökéletesen egyenletes lesz, és mentes a dudoroktól az oszlopok és az alapozás csatlakozásainál.

A C-szelvények porszórtak, hat színben:

  • horganyzott
  • Anthracit
  • Fekete
  • zöld
  • Anthracit, matt finom szerkezet
  • Grafitszürke, matt finom szerkezet\

A csatorna horganyzott, korróziógátló tulajdonságokkal rendelkezik.

fel
Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium