teljes: 0,00 Ft leellenőrizni

Kétszárnyú kapu 3,5 m, Ora kerítés OUTLET

Ár: 116 513,76 Ft 116513.76
94 726,61 Ft (Nettó ár)
Mennyiség - +
Belül szállítva: maximum 7 munkanap

Leírás

Kettős szárnyú kapu 3,5 m, Ora kerítés

Az

Ora egy tartós konstrukciójú kerítés, amely hosszú évekig örömet okoz az ingatlantulajdonosoknak. Az Ora kerítés antracit színűre festett finom szerkezetű, a két sín pedig természetes fát imitáló bevonattal van borítva.

A kétszárnyú kapu a legklasszikusabb kaputípus

amelyet ingatlanunkon használhatunk . Elegáns, gyönyörűen fog kinézni a hosszabb autóúttal rendelkező telkeken, mert kell egy kis hely a szárnyak teljes kinyitásához.

Két ikerszárny nyitott befelé telekszögbenhőmérséklet 90°, ezért annyira fontos, hogy helyet biztosítsunk a kapu szabad működéséhez. A kapu szélessége 3,5 m, ami garantálja a biztonságos és kényelmes bejutást az ingatlanba. Érdemes megjegyezni, hogy a zsanérok oldalanként 3 cm-es tartományban enyhén állíthatók, így a kaput az Ön igényei szerint állíthatja be. Ha azonban a szabványos méretek nem felelnek meg az Ön igényeinek, feltétlenül ellenőrizze az opció méretét”.

A megrendelt kapu beépítésre kész. A készlet tartalma:

  • zsanérok
  • jelzőtábla
  • zár
  • fogantyú
  • henger
  • csavar

Álomkerítés

A kapuszárnyak fémoszlopokra rögzíthetők ó a vagy tégla kerítésben. Ne felejtse el kiválasztani a megfelelő rögzítőelemeket. A kétszárnyú kapuhoz mindkét fémoszlopot, valamint a dedikált zsanérokat és fali csatlakozókat külön kell megvásárolni. A kapcsolódó termékekben megtalálja őket.

Garantáljuk termékeink legmagasabb minőségét. A kapu horganyzott acélból készül, porbevonatnak vetve alá. Kettősovédelem! Ennek köszönhetően az ajtó szépen kidolgozott, és mindenekelőtt védett a kedvezőtlen időjárási viszonyokkal és a korrózióval szemben.

Rendkívül fontosnak tartjuk termékeink minőségéts

Mind a kapu, mind a fémoszlopok (a kapu nem tartalmaz oszlopokat) horganyzott és porszórt. Ez kettős védelem a kedvezőtlen időjárási körülmények és a korrózió ellen. A kapuk színezése aRAL palettaszíntáblázat szerint történik. A kerítésmintától függően különböző színváltozatok állnak rendelkezésre. A tökéletes kapu kiválasztásakor vegye figyelembe a színét is.

Mit garantálunk?

Mi vagyunk a legnagyobb online kerítésüzlet, amely kapukat kínál , kerítések és automatika egyenesen a gyártótól. Lengyelországban elsőként biztosítottuk ügyfeleinknek a kerítések önálló online vásárlásának lehetőségét.

Az általunk kínált elemek gyártója a Polargos, amely 28 éves tapasztalattal rendelkezik az iparágban. Minden évben új és innovatív termékeket vezet be a piacra. A Polargos kerítések több mint 20 európai országban kaphatók. A cég olyan kiskereskedelmi láncokkal működik együtt, mint aCastorama, Obi és Leroy Merlin. A gyártóüzem Garwolin közelében található, körülbelül 60 km-re Varsótól.

Ez az ajtó megfelel az Európai Unió biztonsági előírásainak, és CE tanúsítvánnyal rendelkezik. A termék kiváló minősége lehetővé teszi számunkra, hogy 5 év garanciát vállaljunk a kapura.

Mire kell emlékezni?

A kiszállított áruk kirakodása a megrendelő felelőssége. A termék összeszerelési útmutatóját a rendeléssel együtt küldjük. Letölthetők itt is. Ha nemzetközi fuvarozásra van szüksége, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a tanácsadóval.

A vásárlásokról áfás számlát állítunk ki, valamint 0%-os áfát – az aktív EU-s áfafizető szervezeteknek.

Ha további kérdései vannak, és nem talált rájuk választ a GYIK részben, kattintson a "Kérjen egy terméket" lehetőségre, és írjon nekünk üzenetet. A lehető leghamarabb válaszolunk.

Kapcsolódó termékek

Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium