teljes: 0,00 Ft leellenőrizni

Kétszárnyú kapu 3 m, Szafir XL kerítés

Ár: 224 770,64 Ft 224770.64
182 740,37 Ft (Nettó ár)
Mennyiség - +
Belül szállítva: legfeljebb 20 munkanap

Leírás

Kettős szárnyú kapu 3 m, Szafir XL kerítés

A Sapphire XL kerítés kiváló választás a modern házak tulajdonosainak, akik keresnek. divatos kerítésnek, és egyben ingatlannak megfelelő. Ez az egyszerű és esztétikus minta a keresztirányú, széles korlátoknak köszönhetően biztonságos karaktert kölcsönöz az ingatlannak.

A kétszárnyú kapu a legklasszikusabb típusú kapu, amelyet ingatlanunkon használhatunk. Elegáns, gyönyörűen fog kinézni a hosszabb autóúttal rendelkező telkeken, mert kell egy kis hely a szárnyak teljes kinyitásához.

Normál kapu:

Két ikerszárny befelényitható telekszögben90°-os hőmérséklet ezért nagyon fontos helyet biztosítani az ajtó szabad működéséhez. A kapu szélessége 3 m, ami garantálja a biztonságos és kényelmes bejutást az ingatlanba. Érdemes megjegyezni, hogy a zsanérok oldalanként 3 cm-es tartományban enyhén állíthatók, így a kaput az Ön igényei szerint állíthatja be. Ha azonban a szabványos méretek nem felelnek meg az Ön igényeinek, feltétlenül ellenőrizze a "méretre gyártott".

Kapu automata egység nélkül:

A megrendelt kapu készen áll telepítés. A készlet tartalma:

  • zsanérok

Álomkerítés

A kapuszárnyak rögzíthetők fémoszlopokóhoz vagy tégla kerítéshez. Ne felejtse el kiválasztani a megfelelő rögzítőelemeket. A kétszárnyú kapuhoz mindkét fémoszlopot, valamint a dedikált zsanérokat és fali csatlakozókat külön kell megvásárolni. A kapcsolódó termékekben megtalálja őket.

Garantáljuk termékeink legmagasabb minőségét. A kapu horganyzott acélból készül, porbevonatnak vetve alá. Kettősovédelem! Ennek köszönhetően az ajtó szépen kidolgozott, és mindenekelőtt védett a kedvezőtlen időjárási viszonyokkal és a korrózióval szemben.

Rendkívül fontosnak tartjuk termékeink minőségéts

Mind a kapu, mind a készletben lévő fémoszlopok horganyzott és porszórt. Ez kettős védelem a kedvezőtlen időjárási körülmények és a korrózió ellen. A kapuk színezése aRAL palettaszíntáblázat szerint történik. A kerítésmintától függően különböző színváltozatok állnak rendelkezésre. A tökéletes kapu kiválasztásakor vegye figyelembe a színét is.

Mit garantálunk?

Mi vagyunk a legnagyobb online kerítésüzlet, amely kapukat kínál , kerítések és automatika egyenesen a gyártótól. Lengyelországban elsőként biztosítottuk ügyfeleinknek a kerítések önálló online vásárlásának lehetőségét.

Az általunk kínált elemek gyártója a Polargos, amely 28 éves tapasztalattal rendelkezik az iparágban. Minden évben új és innovatív termékeket vezet be a piacra. A Polargos kerítések több mint 20 európai országban kaphatók. A cég olyan kiskereskedelmi láncokkal működik együtt, mint aCastorama, Obi és Leroy Merlin. A gyártóüzem Garwolin közelében található, körülbelül 60 km-re Varsótól.

Ez az ajtó megfelel az Európai Unió biztonsági előírásainak, és CE tanúsítvánnyal rendelkezik. A termék kiváló minősége lehetővé teszi számunkra, hogy 5 év garanciát vállaljunk a kapura.

Mire kell emlékezni?

A kiszállított áruk kirakodása a megrendelő felelőssége. A termék összeszerelési útmutatóját a rendeléssel együtt küldjük. Letölthetők itt is.

Ha szállításra van szüksége nemzetközi, kérjük, egyénileg vegye fel a kapcsolatot a tanácsadóval.

A vásárlásokról áfás számlát állítunk ki, valamint 0%-os áfát – olyan szervezetek számára, amelyek aktív EU-s áfafizetők.

Ha további kérdései vannak, és nem talált rájuk választ a GYIK részben, kattintson a „Kérdezzen egy termékről” elemre, és írjon nekünk üzenetet. A lehető leghamarabb válaszolunk.

Kapcsolódó termékek

fel
Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium