teljes: 0,00 Ft leellenőrizni

Kétszárnyú kapu 3 m automatával, Milton kerítés

Ár: 346 513,76 Ft 346513.76
281 718,35 Ft (Nettó ár)
Mennyiség - +
Belül szállítva: legfeljebb 20 munkanap

Leírás

Kettős szárnyú kapu 3 m automata szerkezettel, Milton kerítéssel

A kétszárnyú kapu a legklasszikusabb kaputípus. ingatlanunkon használjuk. Elegáns, gyönyörűen fog kinézni a hosszabb autóúttal rendelkező telkeken, mert kell egy kis hely a szárnyak teljes kinyitásához.

Két ikerszárny nyitott befelé telekszögbenhőmérséklet 90°, ezért annyira fontos, hogy helyet biztosítsunk a kapu szabad működéséhez. A kapu szélessége 3 m, ami garantálja a biztonságos és kényelmes bejutást az ingatlanba. Érdemes megjegyezni, hogy a zsanérok oldalanként 3 cm-es tartományban enyhén állíthatók, így a kaput az Ön igényei szerint állíthatja be. Ha azonban a szabványos méretek nem felelnek meg az Ön igényeinek, feltétlenül ellenőrizze az opció méretét”.

Easy Way 201 (a Somfy által üzemeltetett)

Gép igényes felhasználóknak

Egyes kapumodell Az Easy Way 201 automata kapu (a Somfy által hajtott) megbízható termék, amelyet sok vásárlónk választott. Gyors, csendes és könnyen telepíthető. Konfigurálható úgy, hogy csak egy szárnyat nyissa ki, ami megkönnyíti például a biciklivel való kijárást az utcára, és a telefonon lévő alkalmazáson keresztül működtethető. A rendszer lehetővé teszi akár 16 távirányító programozását. Hibátlanul működik-20 és 60°C közötti hőmérsékleten. Nem fél az esőtől, hótól, széltől.

Automatikus meghajtású kétszárnyú kapu rendelése esetén beszerelésre kész készletet kap:

 • csuklópántok,
 • Easy Way 201 automata eszköz, amely a következőket tartalmazza:
  • vezérlőegység,
  • működtetők,
  • csatoló klipek,
  • 2 kétcsatornás távirányító,
  • oszlopcsatlakozók,
  • kapucsatlakozók,
  • rögzítőcsavarok,
  • összeszerelési útmutató,
  • 2 év garancia.

Szeretnénk, ha a kerítés megfelelne az Ön igényeinek. Ezért kínálunk dedikált tartozékok széles választékát, amelyeket automatizálási rendszeréhez csatlakoztathat. A kapcsolódó termékek között megtalálható:figyelmeztető lámpák és fotocella készletmelyek növelik a rendszer használatának biztonságát,két- és négycsatornás távirányítók, falra szerelhető távirányító, kulcsos kapcsoló, RTS rádióvevő és RTS külső antenna .

Álomkerítés

A kapuszárnyak fémoszlopokra rögzíthetőków vagy tégla kerítés. Ne felejtse el kiválasztani a megfelelő rögzítőelemeket. A kétszárnyú kapuhoz mindkét fémoszlopot, valamint a dedikált zsanérokat és fali csatlakozókat külön kell megvásárolni. A kapcsolódó termékekben megtalálja őket.

Garantáljuk termékeink legmagasabb minőségét. A kapu horganyzott acélból készül, porbevonatnak vetve alá. Kettősovédelem! Ennek köszönhetően az ajtó szépen kidolgozott, és mindenekelőtt védett a kedvezőtlen időjárási viszonyokkal és a korrózióval szemben.

Rendkívül fontosnak tartjuk termékeink minőségéts

Mind a kapu, mind a fémoszlopok (a kapu nem tartalmaz oszlopokat) horganyzott és porszórt. Ez kettős védelem a kedvezőtlen időjárási körülmények és a korrózió ellen. A kapuk színezése aRAL palettaszíntáblázat szerint történik. A kerítésmintától függően különböző színváltozatok állnak rendelkezésre. A tökéletes kapu kiválasztásakor vegye figyelembe a színét is.

Mit garantálunk?

Mi vagyunk a legnagyobb online kerítésüzlet, amely kapukat kínál , kerítések és automatika egyenesen a gyártótól. Lengyelországban elsőként biztosítottuk ügyfeleinknek a kerítések önálló online vásárlásának lehetőségét.

Az általunk kínált elemek gyártója a Polargos, amely 28 éves tapasztalattal rendelkezik az iparágban. Minden évben új és innovatív termékeket vezet be a piacra. A Polargos kerítések több mint 20 európai országban kaphatók. A cég olyan kiskereskedelmi láncokkal működik együtt, mint aCastorama, Obi és Leroy Merlin. A gyártóüzem Garwolin közelében található, körülbelül 60 km-re Varsótól.

Ez az ajtó megfelel az Európai Unió biztonsági előírásainak, és CE tanúsítvánnyal rendelkezik. A termék kiváló minősége lehetővé teszi számunkra, hogy 5 év garanciát vállaljunk a kapura.

Mire kell emlékezni?

A kiszállított áruk kirakodása a megrendelő felelőssége. A termék összeszerelési útmutatóját a rendeléssel együtt küldjük. Letölthetők itt is. Ha nemzetközi szállításra van szüksége, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a tanácsadóval.

Vásárlás esetén áfás számlát és 0%-os áfát állítunk ki – az EU aktív áfa-adózóinak.

Ha további kérdései vannak, és nem talált rájuk választ a GYIK részben, kérjük, kattintson a "Kérjen egy terméket" lehetőségre, és írjon nekünk üzenetet. A lehető leghamarabb válaszolunk.

Kapcsolódó termékek

fel
Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium