teljes: 0,00 Ft leellenőrizni

Kétszárnyú kapu 4 m, Amida kerítés (1) (1)

Ár: 174 311,93 Ft 174311.93
141 717,43 Ft (Nettó ár)
Mennyiség - +
Belül szállítva: legfeljebb 20 munkanap

Leírás

Kétszárnyú kapu 4 m, Amida kerítés

Az Amida egy modern kerítés egyszerű kialakítással és széles korlátokkal, ez a kerítéstípus jól harmonizál bármilyen tereprendezéssel és építészettel.

A kétszárnyú kapu a legklasszikusabb típusú kapu, amelyet ingatlanunkon használhatunk. Elegáns, gyönyörűen fog kinézni a hosszabb autóúttal rendelkező telkeken, mert kell egy kis hely a szárnyak teljes kinyitásához.

Két ikerszárny nyitott befelé telekszögbenhőmérséklet 90°, ezért annyira fontos, hogy helyet biztosítsunk a kapu szabad működéséhez. A kapu szélessége 4 m, ami garantálja a biztonságos és kényelmes bejutást az ingatlanba. Érdemes megjegyezni, hogy a zsanérok oldalanként 3 cm-es tartományban enyhén állíthatók, így a kaput az Ön igényei szerint állíthatja be. Ha azonban a szabványos méretek nem felelnek meg az Ön igényeinek, feltétlenül ellenőrizze az opció méretét”.

A megrendelt kapu beépítésre kész. A készlet tartalma:

  • zsanérok
  • jelzőtábla
  • zár
  • fogantyú
  • henger

Az AMIDA DUPLAPUS kapu zsanérokkal együtt kerül forgalomba. A telepítéshez további elemeket kell vásárolnia, beleértve az alsó zárást, a felső zárást és az univerzális alsó zárat.

Álomkerítés

A kapuszárnyak lehetnek rögzítsefémoszlopokhozówvagy tégla kerítéshez. Ne felejtse el kiválasztani a megfelelő rögzítőelemeket. A kétszárnyú kapuhoz mindkét fémoszlopot, valamint a dedikált zsanérokat és fali csatlakozókat külön kell megvásárolni. A kapcsolódó termékekben megtalálja őket.

Garantáljuk termékeink legmagasabb minőségét. A kapu horganyzott acélból készül, porbevonatnak vetve alá. Kettősovédelem! Ennek köszönhetően az ajtó szépen kidolgozott, és mindenekelőtt védett a kedvezőtlen időjárási viszonyokkal és a korrózióval szemben.

Rendkívül fontosnak tartjuk termékeink minőségéts

Mind a kapu, mind a fémoszlopok (a kapu nem tartalmaz oszlopokat) horganyzott és porszórt. Ez kettős védelem a kedvezőtlen időjárási körülmények és a korrózió ellen. A kapuk színezése aRAL palettaszíntáblázat szerint történik. A kerítésmintától függően különböző színváltozatok állnak rendelkezésre. A tökéletes kapu kiválasztásakor vegye figyelembe a színét is.

Mit garantálunk?

Mi vagyunk a legnagyobb online kerítésüzlet, amely kapukat kínál , kerítések és automatika egyenesen a gyártótól. Lengyelországban elsőként biztosítottuk ügyfeleinknek a kerítések önálló online vásárlásának lehetőségét.

Az általunk kínált elemek gyártója a Polargos, amely 28 éves tapasztalattal rendelkezik az iparágban. Minden évben új és innovatív termékeket vezet be a piacra. A Polargos kerítések több mint 20 európai országban kaphatók. A cég olyan kiskereskedelmi láncokkal működik együtt, mint aCastorama, Obi és Leroy Merlin. A gyártóüzem Garwolin környékén, Varsótól kb. 60 km-re található.

Az Amida kétszárnyú kapu megfelel az Európai Unió biztonsági előírásainak, és rendelkezik CE tanúsítvánnyal. A termék kiváló minősége lehetővé teszi számunkra, hogy 5 év garanciát vállaljunk a kapura.

Mire kell emlékezni?

A kiszállított áruk kirakodása a megrendelő felelőssége. A termék összeszerelési útmutatóját a rendeléssel együtt küldjük. Ha nemzetközi szállításra van szüksége, forduljon tanácsadójához.

A vásárlásokhoz áfás számlákat és 0%-os áfát állítunk ki – olyan entitásoknak, amelyek aktív EU-s áfafizetők.

Ha további kérdései vannak, és nem talált rá választ. Nekik a GYIK részben kattintson a "termékkérés" lehetőségre, és írjon nekünk üzenetet. A lehető leghamarabb válaszolunk.

Kapcsolódó termékek

fel
Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium