teljes: 0,00 Ft leellenőrizni

Kétszárnyú kapu 4 m automatával, Juga kerítés

Ár: 458 715,60 Ft 458715.60
372 939,45 Ft (Nettó ár)
Mennyiség - +
Belül szállítva: legfeljebb 20 munkanap

Leírás

Kettős szárnyú kapu 4 m automata berendezéssel, Juga kerítéssel

A kétszárnyú kapu a legklasszikusabb kaputípus. ingatlanunkon használtuk. Elegáns, gyönyörűen fog kinézni a hosszabb autóúttal rendelkező telkeken, mert kell egy kis hely a szárnyak teljes kinyitásához.

Két ikerszárny nyitott befelé telekszögbenhőmérséklet 90°, ezért annyira fontos, hogy helyet biztosítsunk a kapu szabad működéséhez. A kapu szélessége 4 m, ami garantálja a biztonságos és kényelmes bejutást az ingatlanba. Érdemes megjegyezni, hogy a zsanérok oldalanként 3 cm-es tartományban enyhén állíthatók, így a kaput az Ön igényei szerint állíthatja be. Ha azonban a szabványos méretek nem felelnek meg az Ön igényeinek, feltétlenül ellenőrizze az opció méretét.”

Easy Way 201 (a Somfy által üzemeltetett)

Gép igényes felhasználóknak

A kapuval együtt értékesített Easy Way 201 (Somfy powered) automata kapumodell megbízható termék, amelyet sokan választottak vásárlók. Gyors, csendes és könnyen telepíthető. Konfigurálható úgy, hogy csak egy szárnyat nyissa ki, ami megkönnyíti például a biciklivel való kijárást az utcára, és a telefonon lévő alkalmazáson keresztül működtethető. A rendszer lehetővé teszi akár 16 távirányító programozását. Hibátlanul működik-20 és 60°C közötti hőmérsékleten. Nem fél az esőtől, hótól, széltől.

Automatikus meghajtású kétszárnyú kapu rendelése esetén beszerelésre kész készletet kap:

 • csuklópántok,
 • Easy Way 201 automata eszköz, amely a következőket tartalmazza:
  • vezérlőegység,
  • működtetők,
  • csatoló klipek,
  • 2 kétcsatornás távirányító,
  • oszlopcsatlakozók,
  • kapucsatlakozók,
  • rögzítőcsavarok,
  • összeszerelési útmutató,
  • 2 év garancia.

Szeretnénk, ha a kerítés megfelelne az Ön igényeinek. Ezért kínálunk dedikált tartozékok széles választékát, amelyeket automatizálási rendszeréhez csatlakoztathat. A kapcsolódó termékek között megtalálható:figyelmeztető lámpák és fotocella készletmelyek növelik a rendszer használatának biztonságát,két- és négycsatornás távirányítók, falra szerelhető távirányító, kulcsos kapcsoló, RTS rádióvevő és RTS külső antenna .

Álomkerítés

A kapuszárnyak fémoszlopokra rögzíthetőków vagy tégla kerítés. Ne felejtse el kiválasztani a megfelelő rögzítőelemeket. A kétszárnyú kapuhoz mindkét fémoszlopot, valamint a dedikált zsanérokat és fali csatlakozókat külön kell megvásárolni. Megtalálhatja őket a kapcsolódó termékek között

Gondolunk a termékeink minőségéres

A kapu és a fém egyaránt oszlopok (a kapu nem tartalmazza az oszlopokat), horganyzott és porszórt. Ez kettős védelem a kedvezőtlen időjárási körülmények és a korrózió ellen. A kapuk színezése aRAL palettaszíntáblázat szerint történik. A kerítésmintától függően különböző színváltozatok állnak rendelkezésre. A tökéletes kapu kiválasztásakor vegye figyelembe a színét is.

Mit garantálunk?

Mi vagyunk a legnagyobb online kerítésüzlet, amely kapukat kínál , kerítések és automatika egyenesen a gyártótól. Lengyelországban elsőként biztosítottuk ügyfeleinknek a kerítések önálló online vásárlásának lehetőségét.

Az általunk kínált elemek gyártója a Polargos, amely 28 éves tapasztalattal rendelkezik az iparágban. Minden évben új és innovatív termékeket vezet be a piacra. A Polargos kerítések több mint 20 európai országban kaphatók. A cég olyan kiskereskedelmi láncokkal működik együtt, mint aCastorama, Obi és Leroy Merlin. A gyártóüzem Garwolin közelében található, körülbelül 60 km-re Varsótól.

Ez az ajtó megfelel az Európai Unió biztonsági előírásainak, és CE tanúsítvánnyal rendelkezik. A termék kiváló minősége lehetővé teszi számunkra, hogy 5 év garanciát vállaljunk a kapura.

Mire kell emlékezni?

A kiszállított áruk kirakodása a megrendelő felelőssége. A termék összeszerelési útmutatóját a rendeléssel együtt küldjük. Letölthetőek itt j. Ha nemzetközi fuvarozásra van szüksége, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a tanácsadóval.

Áfa számlákat és 0% áfát állítunk ki - olyan jogalanyok, amelyek aktív EU-s áfafizetők.

Ha további kérdései vannak, és nem talált rájuk választ a GYIK részben, kattintson a "Kérjen egy terméket" lehetőségre, és írj nekünk üzenetet. A lehető leghamarabb válaszolunk.

Kapcsolódó termékek

fel
Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium