teljes: 0,00 Ft leellenőrizni

Tolókapu ellensúly nélkül, balra 5 m automatával, Szafir XL kerítés (1)

Ár: 677 064,22 Ft 677064.22
550 458,72 Ft (Nettó ár)
Mennyiség - +

Leírás

Ellensúly nélküli tolókapu 5m-re hagyva automatával, Szafir kerítéssel

A Sapphire XL kerítés kiváló választás a modern házak tulajdonosainak, akik divatos és az ingatlannak is megfelelő kerítést keresünk. Ez az egyszerű és esztétikus minta a keresztirányú, széles korlátoknak köszönhetően biztonsági karaktert kölcsönöz az ingatlannak.

Az ellensúly nélküli tolókapu egy családi háznál gyakran használt modell, ikerház vagy lakótelepi épületek. A rendszer jobbra vagy balra nyílhat. Az ellensúly hiányának köszönhetően a kapu nyitásvonalábanhelyet takarítunk meg, ami lehetővé teszi többek között a parkolja le az autót mellette (pl. közvetlenül mögötte), anélkül, hogy aggódnia kellene az autó sérülésétől.

Ha üzletünkben tolókaput vásárol, két oszlopot kap a készletben - egy átmenőt és egy beléptetőt. Fontos szerkezeti elem, mert meghatározza a kapu fényét, amely a kerítés mentén rögzített sínen mozog. Ha kész falazórudak vannak, akkor azt javasoljuk, hogy a fém csapokat a falazócsapok mögé szerelje fel, vagy rögzítse a csapokat a falra. Az oszlopok falra szerelésekor ne felejtsen el további rögzítőelemeket és dugókat vásárolni. Rendkívül fontos, hogy a kapumodellt az ingatlan egyedi követelményeihez és feltételeihez igazítsuk.

Rendkívül fontosnak tartjuk termékeink minőségéts

Mind a kapu, mind a készlethez tartozó fémoszlopok horganyzott és porszórt. Ez kettős védelem a kedvezőtlen időjárási körülmények és a korrózió ellen. A kapuk színezése aRAL palettaszíntáblázat szerint történik. A kerítésmintától függően különböző színváltozatok állnak rendelkezésre. A tökéletes kapu kiválasztásakor vegye figyelembe a színét is.

Fogadjon a meghajtásra

Ez a kapu tökéletesen működik az Easy Way 110 meghajtással (a Home által hajtott) élet) . Ez egy kiváló minőségű tolókapu eszköz. A rendszer előnye amegbízhatósága, sebessége és magas színvonalaaz időjárási viszonyokkal szembeni ellenálló képessége. A meghajtó hibátlanul működik extrém hőmérséklet mellett (-20° tól 70°C-ig) és magas páratartalom mellett is. A magasvízállósági osztály IP55 garantálja a rendszer zavartalan működését hosszú éveken át. Akár 750 távirányítóval is párosítható!

Az Easy Way 110 készletben a gép telepítéséhez szükséges összes elemet megtalálja:

 • vezérlőpult,
 • rögzítőlemez,
 • 2 távirányító,
 • rögzítőelemek,
 • fogazott rúd,
 • li>
 • összeszerelési és kezelési útmutató ,
 • jótállási jegy (30 hónapig érvényes).

A kapu összetevői:

 • futósín,
 • kocsigörgők (2 db),
 • bejárati oszlop az alapon,
 • átjáróoszlop az alapon,
 • kampós zár.

Minden kerítés más és más és más ügyfeleink igényei is, így saját igényei szerint vásárolhat olyan alkatrészeket, mint a korlátozók és blokádok – mi örömmel segít kiválasztani őket.

Érdemes érdeklődni a géphez rendelt kiegészítő tartozékok iránt is. Ezek a következők:

 • figyelmeztető lámpa, amely tájékoztat a készülék működéséről,
 • fotocellák, amelyek akadályt észlelnek a fénykapuk és a motor leáll, hogy megakadályozzák a kerítés sérülését,
 • kódbillentyűzetek,
 • két- és négycsatornás távirányítók
 • konzolok a távirányítók falra szereléséhez,
 • egycsatornás rádióvevő, melynek köszönhetően két automata gép programozható egy távirányítón.

Üzletünkben alkatrészeket is talál, pl.: fogazott rúd. A dedikált tartozékok teljes listája a kapcsolódó termékek lapon található.

Mit garantálunk?

Mi vagyunk a legnagyobb online kerítés bolt, amely kapukat, kerítéseket és automatikát kínál egyenesen a gyártótól. Lengyelországban elsőként biztosítottuk ügyfeleinknek a kerítések önálló online vásárlásának lehetőségét.

Az általunk kínált elemek gyártója a Polargos, amely 28 éves tapasztalattal rendelkezik az iparágban. Minden évben új és innovatív termékeket vezet be a piacra. A Polargos kerítések több mint 20 európai országban kaphatók. A cég olyan kiskereskedelmi láncokkal működik együtt, mint aCastorama, Obi és Leroy Merlin. A gyártóüzem Garwolin közelében található, körülbelül 60 km-re Varsótól.

Ez az ajtó megfelel az Európai Unió biztonsági előírásainak, és CE tanúsítvánnyal rendelkezik. A termék kiváló minősége lehetővé teszi számunkra, hogy 5 év garanciát vállaljunk a kapura.

Mikor?

A rendelés teljesítési ideje a termékkártyán szereplő adatokkal történik. Igyekszünk a lehető legrövidebbre zárni. Normál termékek esetében ez általában 21 munkanap.

Mire kell emlékezni?

A kirakodásnál a leszállított áru a vásárló felelőssége. A termék összeszerelési útmutatóját a rendeléssel együtt küldjük. Letölthetők innen is.

Ha nemzetközi szállításra van szüksége, kérjük, forduljon tanácsadóhoz.

A vásárlásokhoz áfás számlákat és 0%-os áfát állítunk ki – olyan entitásoknak, amelyek aktív EU-s áfafizetők.

Ha további kérdései vannak, és nem talált rá választ. nekik a GYIK részben kattintson a "termékkérés" lehetőségre, és írjon nekünk üzenetet. A lehető leghamarabb válaszolunk.

Kapcsolódó termékek

Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium