teljes: 0,00 Ft leellenőrizni
polargos.pl-fen-bramaprzesuwna-ral7016.png
  • akció

Univerzális tolókapu, Fen kerítés OUTLET

Ár: 351 467,89 Ft 502 110,09 Ft 351467.89
285 745,87 Ft 408 219,27 Ft (Nettó ár)
A legalacsonyabb ár az akciót megelőző 30 napon belül: 502 110,09 Ft Ha a terméket 30 napnál rövidebb ideig értékesítik, akkor a termék értékesítése óta a legalacsonyabb ár jelenik meg.
Mennyiség - +

Leírás

univerzális tolókapu, kerítés kerítés

Az önhordó tolókapu ellensúllyal egy klasszikus kaputípus, nagyon gyakran megtalálható széles telephelyen. Az önhordó kapuk jellegzetessége akiegészítő keret - az ún ellensúly. Méretei a kapu méreteitől függenek. Az ellensúly használatának köszönhetően az ajtó súlypontja lesüllyed, stabilitása pedig megnő.

Az ajtó olyan, mint egy álom

Az ajtó szélessége 4 m.vásárlás előtt nem kell eldöntenie, hogyan szeretné nyitni a kaput:jobbra vagy balra. Megteheti, amikor a kapu már nálatok van. Ha üzletünkben tolókaput vásárol, két oszlopot kap a készletben - egy átmenőt és egy beléptetőt. Fontos szerkezeti elem, mert meghatározza a kapu fényét, amely a kerítés mentén rögzített sínen mozog. Ha kész falazórudak vannak, akkor azt javasoljuk, hogy a fém csapokat a falazócsapok mögé szerelje fel, vagy rögzítse a csapokat a falra. Az oszlopok falra szerelésekor ne felejtsen el további rögzítőelemeket és dugókat vásárolni. Ha azonban a szabványos méretek nem felelnek meg az Ön igényeinek, feltétlenül ellenőrizze a "méretre gyártott"

Kapu automata meghajtás nélkül:

A kapuval ellátott készletben Ön kap:

- beléptető oszlopot,

- átmenő oszlopot,

- görgőt,

- lengőkapu kocsit ( 2 db).

Minden kerítés más és más, és ügyfeleink igényei is eltérőek, így Ön igényei szerint vásárolhat olyan alkatrészeket, mint a határolók és zárak – ezek kiválasztásában szívesen segítünk.

Első a minőség

A kínált termék horganyzott és porszórt. Az acélfestés legfejlettebb típusát használjuk, amely porfestékből áll. Garancia a tartósszínkötésre az anyaghoz.Az ilyen festésnek köszönhetően az acélkapu esztétikus és ellenáll az időjárás viszontagságainak, valamintvédett a korróziótól és festékvesztés. Az önhordó kapuk színezése a RAL színtábla szerint történik.

Szállítás

Szállítási dátummegrendelések körülbelül 21-28 munkanap. A Szállítási költségek automatikusan megjelennek a termék kosárba helyezése után. Ne feledje, hogy az áru kirakodásáért a vásárló felelős. Nemzetközi kiszállítás esetén kérjük, egyénileg vegye fel a kapcsolatot a tanácsadóval.

Vásárlásról ÁFA-s számlát állítunk ki, mely 0% ÁFA-t tartalmaz. További információkért tekintse meg a kézbesítés lapot.

Kiváló választás

A kapukra 5 év garancia vonatkozik. Ez a kapu az összes Európai Unióbiztonsági szabványnak is megfelel, és megkapta a CE tanúsítványt.

Mit garantálunk?

Mi vagyunk a legnagyobb online kerítésbolt, amely közvetlenül a gyártótól kínál kapukat, kerítéseket és automatikát. Lengyelországban elsőként biztosítottuk ügyfeleinknek a kerítések önálló online vásárlásának lehetőségét.

Az általunk kínált elemek gyártója a Polargos, amely 28 éves tapasztalattal rendelkezik az iparágban. Minden évben új és innovatív termékeket vezet be a piacra. A Polargos kerítések több mint 20 európai országban kaphatók. A cég olyan kiskereskedelmi láncokkal működik együtt, mint aCastorama, Obi és Leroy Merlin. A gyártóüzem Garwolin közelében található, mintegy 60 km-re Varsótól.

Ha további kérdései vannak, és nem talált rájuk választ. a GYIK-ben kattintson a "Kérjen egy terméket" lehetőségre, és írjon nekünk üzenetet. A lehető leghamarabb válaszolunk.

fel
Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium