teljes: 0,00 Ft leellenőrizni

Univerzális tolókapu, Ora kerítés

Ár: 550 458,72 Ft 550458.72
447 527,52 Ft (Nettó ár)
Mennyiség - +
Belül szállítva: legfeljebb 20 munkanap

Leírás

Univerzális tolókapu, Ora kerítés

Az

Ora egy tartós konstrukciójú kerítés, amely sok éven át örömet okoz az ingatlantulajdonosoknak. Az Ora kerítés antracit színűre festett, finom szerkezetű, míg a két sín natúr fát imitáló bevonattal van borítva.

Az önhordó tolókapu ellensúllyal klasszikus kaputípus, nagyon elterjedt széles birtokokon. Az önhordó kapuk jellegzetessége akiegészítő keret - az ún ellensúly. Méretei a kapu méreteitől függenek. Az ellensúly használatának köszönhetően az ajtó súlypontja lesüllyed, stabilitása pedig megnő.

Az ajtó olyan, mint egy álom

Az ajtó szélessége 4 m.vásárlás előtt nem kell eldöntenie, hogyan szeretné nyitni a kaput:jobbra vagy balra. Megteheti, amikor a kapu már nálatok van. Ha üzletünkben tolókaput vásárol, két oszlopot kap a készletben - egy átmenőt és egy beléptetőt. Fontos szerkezeti elem, mert meghatározza a kapu fényét, amely a kerítés mentén rögzített sínen mozog. Ha kész falazórudak vannak, akkor azt javasoljuk, hogy a fém csapokat a falazócsapok mögé szerelje fel, vagy rögzítse a csapokat a falra. Az oszlopok falra szerelésekor ne felejtsen el további rögzítőelemeket és dugókat vásárolni. Ha azonban a szabványos méretek nem felelnek meg az Ön igényeinek, feltétlenül ellenőrizze a "méretre szabott"

Kapu automata meghajtás nélkül:

A kapuval ellátott készletben Ön kap:

- beléptető oszlopot,

- átmenő oszlopot,

- görgőt,

- lengőkapu kocsit ( 2 db).

Minden kerítés más és más, és ügyfeleink igényei is eltérőek, így Ön igényei szerint vásárolhat olyan alkatrészeket, mint a határolók és zárak – ezek kiválasztásában szívesen segítünk.

Első a minőség

A kínált termék horganyzott és porszórt. Az acélfestés legfejlettebb típusát használjuk, amely porfestékből áll. Garancia a tartósszínkötésre az anyaghoz.Az ilyen festésnek köszönhetően az acélkapu esztétikus és ellenáll az időjárás viszontagságainak, valamintvédett a korróziótól és festékvesztés. Az önhordó kapuk színezése a RAL színtábla szerint történik.

Szállítás

Szállítási dátummegrendelések körülbelül 21-28 munkanap. A Szállítási költségek automatikusan megjelennek a termék kosárba helyezése után. Ne feledje, hogy az áru kirakodásáért a vásárló felelős. Nemzetközi kiszállítás esetén kérjük, egyénileg vegye fel a kapcsolatot a tanácsadóval.

Vásárlásról ÁFA-s számlát állítunk ki, mely 0% ÁFA-t tartalmaz. További információkért tekintse meg a kézbesítés lapot.

Kiváló választás

A kapukra 5 év garancia vonatkozik. Ez a kapu az összes Európai Unióbiztonsági szabványnak is megfelel, és megkapta a CE tanúsítványt.

Mit garantálunk?

Mi vagyunk a legnagyobb online kerítésbolt, amely közvetlenül a gyártótól kínál kapukat, kerítéseket és automatikát. Lengyelországban elsőként biztosítottuk ügyfeleinknek a kerítések önálló online vásárlásának lehetőségét.

Az általunk kínált elemek gyártója a Polargos, amely 28 éves tapasztalattal rendelkezik az iparágban. Minden évben új és innovatív termékeket vezet be a piacra. A Polargos kerítések több mint 20 európai országban kaphatók. A cég olyan kiskereskedelmi láncokkal működik együtt, mint aCastorama, Obi és Leroy Merlin. A gyártóüzem Garwolin közelében található, mintegy 60 km-re Varsótól.

Ha további kérdései vannak, és nem talált rájuk választ. a GYIK-ben kattintson a "Kérjen egy terméket" lehetőségre, és írjon nekünk üzenetet. A lehető leghamarabb válaszolunk.

Kapcsolódó termékek

fel
Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium