teljes: 0,00 Ft leellenőrizni

Univerzális tolókapu ellensúly nélkül, Juga kerítés

Ár: 568 807,34 Ft 568807.34
462 444,95 Ft (Nettó ár)
Mennyiség - +
Belül szállítva: legfeljebb 20 munkanap

Leírás

Univerzális tolókapu ellensúly nélkül, Juga kerítés

Az ellensúly nélküli tolókapu gyakran használt modell családi, iker- vagy lakótelepeken . A rendszer jobbra vagy balra nyílhat. Az ellensúly hiányának köszönhetően a kapu nyitásvonalábanhelyet takarítunk meg, ami lehetővé teszi többek között a parkolja le az autót mellette (pl. közvetlenül mögötte), anélkül, hogy aggódnia kellene az autó sérülésétől.

Ha üzletünkben tolókaput vásárol, két oszlopot kap a készletben - egy átmenőt és egy beléptetőt. Fontos szerkezeti elem, mert meghatározza a kapu fényét, amely a kerítés mentén rögzített sínen mozog. Ha kész falazórudak vannak, akkor azt javasoljuk, hogy a fém csapokat a falazócsapok mögé szerelje fel, vagy rögzítse a csapokat a falra. Az oszlopok falra szerelésekor ne felejtsen el további rögzítőelemeket és dugókat vásárolni. Rendkívül fontos, hogy a kapumodellt a helyiség egyedi követelményeihez és körülményeihez igazítsuk.

Rendkívül fontosnak tartjuk termékeink minőségéts

Mind a kapu, mind a készlethez tartozó fémoszlopok horganyzott és porszórt. Ez kettős védelem a kedvezőtlen időjárási körülmények és a korrózió ellen. A kapuk színezése aRAL palettaszíntáblázat szerint történik. A kerítésmintától függően különböző színváltozatok állnak rendelkezésre. A tökéletes kapu kiválasztásakor vegye figyelembe a színét is.

Beszerelésre kész

Az automata berendezés nélküli kapu alapfelszereltsége:

  • futósín,
  • görgők (2 db),
  • bejárati oszlop az alapon,
  • átjáróoszlop az alapon,
  • kampós zár.

Minden kerítés más és más, ahogyan ügyfeleink igényei is, így Ön igényei szerint vásárolhat alkatrészeket, például határolókat és zárakat – mi boldogok leszünk hogy segítsen kiválasztani őket.

A tökéletes ajtó

Az ajtómodell kiválasztásakor számos tényezőt figyelembe kell venni. A magasság és a szélesség, valamint a bejárati lámpa a kapuban. A jobbra vagy balra nyíló kapu használatának biztonságát és kényelmét egy szabványos méretű kapu biztosítja, de ha a szabványos méretek nem felelnek meg az Ön igényeinek, mindenképpen ellenőrizze a pl/p/Universal-sliding opciót -gate-out-counterweight-to-size%2C-fencing-Juga/1346"> "méretre".

Mikor?

A rendelés teljesítési ideje a termékkártyán szereplő információk szerint történik. Igyekszünk a lehető legrövidebbre zárni. A normál termékek esetében ez általában 21 munkanap.

Mit garantálunk?

Mi vagyunk a legnagyobb online kerítésbolt, amely kapukat, kerítéseket és automatikát kínál közvetlenül a gyártótól. Lengyelországban elsőként biztosítottuk ügyfeleinknek a kerítések önálló online vásárlásának lehetőségét.

Az általunk kínált elemek gyártója a Polargos, amely 28 éves tapasztalattal rendelkezik az iparágban. Minden évben új és innovatív termékeket vezet be a piacra. A Polargos kerítések több mint 20 európai országban kaphatók. A cég olyan kiskereskedelmi láncokkal működik együtt, mint aCastorama, Obi és Leroy Merlin. A gyártóüzem Garwolin közelében található, körülbelül 60 km-re Varsótól.

Ez az ajtó megfelel az Európai Unió biztonsági előírásainak, és CE tanúsítvánnyal rendelkezik. A termék kiváló minősége lehetővé teszi számunkra, hogy 5 év garanciát vállaljunk a kapura.

Mire kell emlékezni?

A kiszállított áruk kirakodása a megrendelő felelőssége. A termék összeszerelési útmutatóját a rendeléssel együtt küldjük. Letölthetők itt is. Ha nemzetközi szállításra van szüksége, forduljon tanácsadójához.

A vásárlásokhoz áfás számlákat és 0%-os áfát állítunk ki – olyan entitásoknak, amelyek aktív EU-s áfafizetők.

Ha további kérdései vannak, és nem talált rá választ. nekik a GYIK részben kattintson a "termékkérés" lehetőségre, és írjon nekünk üzenetet. A lehető leghamarabb válaszolunk.

Kapcsolódó termékek

fel
Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium