teljes: 0,00 Ft leellenőrizni

Univerzális tolókapu ellensúly nélkül, Ora kerítés

Ár: 568 807,34 Ft 568807.34
462 444,95 Ft (Nettó ár)
Mennyiség - +
Belül szállítva: legfeljebb 20 munkanap

Leírás

Univerzális tolókapu ellensúly nélkül, Ora kerítés

Az

Ora egy tartós konstrukciójú kerítés, amely hosszú éveken át örömet okoz az ingatlantulajdonosoknak. Az Ora kerítést finom szerkezetű antracitfestékkel festették, míg a két sínt természetes fát imitáló bevonat borítja.

Az ellensúly nélküli tolókapu gyakran használt modell a családi, szegmentális lakás vagy lakótelep. A rendszer jobbra vagy balra nyílhat. Az ellensúly hiányának köszönhetően a kapu nyitásvonalábanhelyet takarítunk meg, ami lehetővé teszi többek között a parkolja le az autót mellette (pl. közvetlenül mögötte), anélkül, hogy aggódnia kellene az autó sérülésétől.

Ha üzletünkben tolókaput vásárol, két oszlopot kap a készletben - egy átmenőt és egy beléptetőt. Fontos szerkezeti elem, mert meghatározza a kapu fényét, amely a kerítés mentén rögzített sínen mozog. Ha kész falazórudak vannak, akkor azt javasoljuk, hogy a fém csapokat a falazócsapok mögé szerelje fel, vagy rögzítse a csapokat a falra. Az oszlopok falra szerelésekor ne felejtsen el további rögzítőelemeket és dugókat vásárolni. Rendkívül fontos, hogy a kapumodellt a helyiség egyedi követelményeihez és körülményeihez igazítsuk.

Rendkívül fontosnak tartjuk termékeink minőségéts

Mind a kapu, mind a készlethez tartozó fémoszlopok horganyzott és porszórt. Ez kettős védelem a kedvezőtlen időjárási körülmények és a korrózió ellen. A kapuk színezése aRAL palettaszíntáblázat szerint történik. A kerítésmintától függően különböző színváltozatok állnak rendelkezésre. A tökéletes kapu kiválasztásakor vegye figyelembe a színét is.

Beszerelésre kész

Az automata berendezés nélküli kapu alapfelszereltsége:

  • futósín,
  • görgők (2 db),
  • bejárati oszlop az alapon,
  • átjáróoszlop az alapon,
  • kampós zár.

Minden kerítés más és más, ahogyan ügyfeleink igényei is, így Ön igényei szerint vásárolhat alkatrészeket, például határolókat és zárakat – mi boldogok leszünk hogy segítsen kiválasztani őket.

A tökéletes ajtó

Az ajtómodell kiválasztásakor számos tényezőt figyelembe kell venni. A magasság és a szélesség, valamint a bejárati lámpa a kapuban. A jobbra vagy balra nyíló kapu használatának biztonságát és kényelmét egy szabványos méretű kapu biztosítja, de ha a szabványos méretek nem felelnek meg az Ön igényeinek, mindenképpen ellenőrizze a pl/p/Universal-sliding opciót -gate-out-counterweight-to-size%2C-fence-Ora/1356"> "méretre".

Mikor?

A rendelés teljesítési ideje a termékkártyán szereplő információk szerint történik. Igyekszünk a lehető legrövidebbre zárni. A normál termékek esetében ez általában 21 munkanap.

Mit garantálunk?

Mi vagyunk a legnagyobb online kerítésbolt, amely kapukat, kerítéseket és automatikát kínál közvetlenül a gyártótól. Lengyelországban elsőként biztosítottuk ügyfeleinknek a kerítések önálló online vásárlásának lehetőségét.

Az általunk kínált elemek gyártója a Polargos, amely 28 éves tapasztalattal rendelkezik az iparágban. Minden évben új és innovatív termékeket vezet be a piacra. A Polargos kerítések több mint 20 európai országban kaphatók. A cég olyan kiskereskedelmi láncokkal működik együtt, mint aCastorama, Obi és Leroy Merlin. A gyártóüzem Garwolin közelében található, körülbelül 60 km-re Varsótól.

Ez az ajtó megfelel az Európai Unió biztonsági előírásainak, és CE tanúsítvánnyal rendelkezik. A termék kiváló minősége lehetővé teszi számunkra, hogy 5 év garanciát vállaljunk a kapura.

Mire kell emlékezni?

A kiszállított áruk kirakodása a megrendelő felelőssége. A termék összeszerelési útmutatóját a rendeléssel együtt küldjük. Letölthetők itt is. Ha nemzetközi szállításra van szüksége, forduljon tanácsadójához.

A vásárlásokhoz áfás számlákat és 0%-os áfát állítunk ki – olyan entitásoknak, amelyek aktív EU-s áfafizetők.

Ha további kérdései vannak, és nem talált rá választ. nekik a GYIK részben kattintson a "termékkérés" lehetőségre, és írjon nekünk üzenetet. A lehető leghamarabb válaszolunk.

Kapcsolódó termékek

fel
Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium