teljes: 0,00 Ft leellenőrizni

Fali tartó a MAXI SUPPORT távirányítóhoz, Home Life

Ár: 3 583,49 Ft 3583.49
2 913,76 Ft (Nettó ár)
Mennyiség - +
Belül szállítva: legfeljebb 5 munkanap

Leírás

Fali tartó a MAXI SUPPORT, otthoni élethez

A MAXI kétcsatornás távirányító fogantyúja egy kis kütyü, amely leegyszerűsíti az életét. Az olasz Home Life cég készítette a MAXI távirányítók felhasználóinak. Könnyedén felszerelheti a falra vagy az autóba, hogy a kapu távirányítója mindig ugyanazon a helyen legyen, anélkül, hogy felesleges idegeket generálna keresésekor.

Egyszerű és kényelmes

Az automatizálás használatával sokkal könnyebb lesz az élete. Egyetlen gombnyomással szabályozható a kapu zárása és a világítás bekapcsolása. Mindez egy megfelelően konfigurált, az Ön igényeire szabott távirányítónak köszönhetően lesz lehetséges. A kínálatunkban kapható kétcsatornás MAXI távirányító tökéletes lesz erre a szerepkörre. Az adó kézi méretének köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük, a megfizethető ár pedig több vezeték nélküli eszköz vásárlását is lehetővé teszi.

A kis távirányítót könnyű letenni az ablakpárkányra, vagy bedobni egy pénztárcába, zsebbe, így nem mindig emlékszünk hova tettük. A felszerelt fogantyúnak köszönhetően mostantól a relé mindig fix helyen lesz. Többé nem kell azon töprengenie, hogy hol van a távirányító, amikor megérkezik a futár, vagy ha barátok jelentkeznek be egy előre be nem jelentett látogatásra. Sőt, a fogantyúnak köszönhetően biztos lehet benne, hogy a távirányító véletlenül sem kerül gyermeke kezébe, aki maga is kinyithatja a kaput.

Kész. telepítéshez

A MAXI távirányító tartóját könnyedén felszerelheti különféle felületekre. A készletben csavarokat és kétoldalas ragasztószalagot kap, aminek köszönhetően eldöntheti, hogyan és hova akassza fel a fogantyút. Tökéletesen működik majd az autóban, pl. a műszerfalon és otthon is. Felszerelheti a folyosó falára vagy a kulcstartó belsejébe. Ahol a legkényelmesebb az Ön számára.

Bármilyen költségkeret

A a fogantyú előnye minden bizonnyal az alacsony ára - kis mértékben megnöveli a teljes távirányító rendszer költségét, és span>val sok ideget és időt takaríthat meg. Ezt a kényelmet a MAXI kétcsatornás távirányítóhoz tervezték, és kiváló minőségű anyagokból készült, amit a gyártó 36 hónapos garanciája is bizonyít.

A MAXI távirányító vásárlásakor fontolja meg egy dedikált tartó bevásárlókosárba helyezését is. Javasoljuk, hogy vásároljon fogantyús távirányítót, mert ez egy lépés az időmegtakarítás és a mindennapi nyugalom felé.

Kapcsolódó termékek

Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium