teljes: 0,00 Ft leellenőrizni

Meghajtás garázskapukhoz, Home Life KIT PROBO 80 R, automata

Ár: 152 293,58 Ft 152293.58
123 815,60 Ft (Nettó ár)
Mennyiség - +
Belül szállítva: legfeljebb 5 munkanap

Leírás

Meghajtás garázskapukhoz, Home Life KIT PROBO 80 R, automata

A KIT PROBO 80 automatát a szekcionált és felső burkolatok igényes felhasználóinak tervezték ajtók garázs. Sikeresen használható különálló garázsban és lakóházhoz kapcsolódó garázsban. A tartós mechanizmus növeli otthona biztonságát, megbízhatóságának köszönhetően pedig minden időjárási körülmény között kényelmesen bejuthat a garázsba .

Modernitás és egyszerűsítés

A Probo 80 telepítése kényelmesebbé teszi az életét. Könnyedén nyithatja és csukhatja a garázsajtót, így időt takaríthat meg. Nem kell aggódnia a zaj miatt sem – az innovatív váltórendszer rendkívül csendessé teszi a gépet, ezért nem fog ébressze fel a fal mögött alvó gyerekeket is.

A készülék maximum 9 m területű kapukhoz alkalmas2 és szélessége akár 3,5 m. IP 20 vízállósággal rendelkezik osztályú, és klasszikus 230 V AC feszültségről táplálja. A szabályozót -20 és 70°C közötti hőmérsékleten tesztelték, ami garantálja, hogy minden időjárási körülmény között hibátlanul fog működni.

A gyártó, az olasz Home Life cég igen szigorú minőségi szabványokat vezetett be üzemeiben, aminek eredménye egy nagyon tartós motorház. Tartós anyagból készült, amelyet a gyártó sok éves tapasztalata alapján terveztek. Ellenáll az UV sugárzásnak is. A gép belseje is csúcsminőségű anyagokból készült.

A gép további előnye a beépített vésznyitó mechanizmus, amely meghibásodás vagy áramszünet esetén működik. Ennek köszönhetően Ön maga is kinyithatja a kaput, még akkor is, ha nincs áramellátás.

Évekig tartó befektetés

A termékkel együtt 36 hónap garanciát kap. A gyártó azért döntött a bővítés mellett, mert a gépeket intuitívra és problémamentesre tervezték. Sőt – a PROBO 80 minimális karbantartási igényt igényel, ami olcsón üzemeltethető.

A garázskapunyitó felszerelésével növeli ingatlana biztonsága. Ez különösen fontos olyan garázs esetén, amelyből közvetlenül elérhető a ház. Ez egy olyan befektetés, amely garantálja szerettei biztonságát és nyugalmát. Fűtési szezonban is megtakarítás – minél rövidebb a garázskapu nyitási ideje, annál kisebb a hőveszteség.

Az automata beszerelése remek megoldás lehet abban az esetben, ha a garázst fogyatékkal élők vagy mozgáskorlátozottak használják, vagy ha gyerekek kerékpárt, robogót tartanak benne. Működésee húzószerkezetes elektromechanikus motorre épül. Egy speciális kódoló rendszer gondoskodik arról, hogy a kapu ne ütközzen emberekbe vagy tárgyakba, amelyek elérhetők.

Gyorsan értékelni fogja a kényelmet és a gép használatához kapcsolódó gazdaságos idő. Kis méretének és esztétikus kialakításának köszönhetően bármilyen garázsba beszerelhető. A mennyezetre van felszerelve, aminek köszönhetően láthatatlan marad a vendégek számára. Párosíthatja a telefon alkalmazásával is, és akkor is használhatja, ha a távirányító elemei lemerültek.

Minden egy dobozban

A PROBO 80 üzletünkben történő rendelésekor egy komplett készletet kap, amellyel a szabályozó összeszerelése gyors és egyszerű. Bármely felhatalmazott szerelő elvégezheti a mellékelt utasítások segítségével.
A biztonságosan becsomagolt készüléket futárral kézbesítjük 3-5 munkanapon belül. A teljes készletet az utazáshoz biztosítjuk, és a dobozban megtalálja:

  • háromrészes sín,
  • motor,
  • rögzítőelemek,
  • 2 DREAM kétcsatornás távirányító,
  • beépítési útmutató és használat,
  • 36 hónap garancia .

További tartozékok vásárlásával a távirányító rendszert egyszerűen az egyéni igényeihez igazíthatja. Kínálatunkban szerepel többek között: távirányítók és fogantyúk, amelyek megkönnyítik a tárolásukat, kódbillentyűzetek és fotocellák, amelyek növelik a gép biztonságát.

Használati útmutató (elektronikus változatban)

Alább talál egy hivatkozást a kezelési és összeszerelési kézikönyvre is:

Használati és szerelési kézikönyv a PROBO 80 R, Home Life garázskapunyitóhoz

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérjük, forduljon bizalommal tanácsadóinkhoz. Képzettek arra, hogy a legjobb tanácsot adják Önnek az automatizálás és a kerítés kiválasztásában. Várják kérdéseit mind a forródróton (hétfőtől péntekig 8.00-16.00), mind a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.

Kapcsolódó termékek

Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium