teljes: 0,00 Ft leellenőrizni
Kategóriák
Ár
  • tól től nak nek

Tolókapu

A tolókapu rendkívül praktikus és kényelmes a mindennapok során – köszönhetően annak, hogy a kerítés vonalában mozog, sok hely marad a kocsifelhajtón. Telepítése meglehetősen széles telket igényel, mely ugyanakkor alacsony fekvésű is lehet. Ha a bejárat és a garázs közötti távolság kicsi, közvetlenül a kapu mögött így is extra parkolóhelyet nyerhet. Aggodalom nélkül elhagyhatja a járművet, míg kinyitja és bezárja a kaput. A tolókapu méretei a telek adottságaihoz és a vásárló igényeihez igazíthatók – ez a megoldás legalább 4 m-es bejárati nyílást biztosít, ami garantálja a biztonságos és kényelmes manőverezést és parkolást. 

Áruházunkban kész tolókapu automatizált változatban is kapható, minimalista vagy klasszikus kialakítása harmonizál az épület stílusával. Rendelje meg tolókapuját otthona kényelméből, webáruházunkból, a beépítés helyszínére történő kiszállítással – várjuk jelentkezését.

Tolókapu ellensúly nélkül balra, Alicja 2 kerítés, AKCIÓ Tolókapu ellensúly nélkül balra, Alicja 2 kerítés, AKCIÓ
Eladó: Polargos
Ár: 307 247,71 Ft háló: 249 794,50 Ft
szt.
nézd meg többet
Tolókapu ellensúly nélkül hagyva automatával, Arizona kerítés, AKCIÓS Tolókapu ellensúly nélkül hagyva automatával, Arizona kerítés, AKCIÓS
Eladó: Polargos
Ár: 770 642,20 Ft háló: 626 538,53 Ft
nézd meg többet
Tolókapu jobb ellensúly nélkül, Arizona kerítés, AKCIÓ Tolókapu jobb ellensúly nélkül, Arizona kerítés, AKCIÓ
Eladó: Polargos
Ár: 568 807,34 Ft háló: 462 444,95 Ft
nézd meg többet
Tolókapu jobb ellensúly nélkül, Bryza kerítés, AKCIÓ Tolókapu jobb ellensúly nélkül, Bryza kerítés, AKCIÓ
Eladó: Polargos
Ár: 522 935,78 Ft háló: 425 151,38 Ft
szt.
nézd meg többet
Tolókapu jobb ellensúly nélkül, Bryza kerítés, AKCIÓ (1) Tolókapu jobb ellensúly nélkül, Bryza kerítés, AKCIÓ (1)
Eladó: Polargos
Ár: 522 935,78 Ft háló: 425 151,38 Ft
szt.
nézd meg többet

Mikor praktikus a tolókapu? 

A tolókaput elsősorban széles telkekre történő beépítésre tervezték, hiszen a kerítés mentén átlagosan több tíz méterre van szükség a beépítéshez. A teljes szerkezet min. 4 méter hosszú, de oldalirányban mozog. Tehát ha a telke inkább keskeny, akkor a kétszárnyú kapu vagy egyéb modern megoldások, pl. elölről a kerítés oldalának irányában forduló tolókapuk jobb választásnak bizonyulhatnak. A telek szélessége mellett maga a telek beépítettsége is fontos: a kapu nem ütközhet a kerítésajtónak vagy más tárgynak, például a szeméttárolónak.

Amennyiben az ingatlanon megfelelőek a feltételek, a tolókapu remek választás lehet: maximális mindennapos kényelmet, biztonságot és nagyfokú szabadságot biztosít a mindennapokban a kocsibeálló kialakítását és használatát illetően.

A tolókapuk különböző árfekvésben kaphatók, gazdaságos és prémium kategóriás modelljeink mellett középkategóriás darabok is elérhetők. Dizájn és stílus tekintetében a megrendelő az elvárásainak és igényeinek megfelelő tolókapuk közül válogathat áruházunkban, ahol modern és klasszikus stílusú tolókapuk széles választéka található.

A megfelelő tolókapu kiválasztása

A tolókapu méretei személyre szabhatók. A szélességet tekintve a lakók és az ingatlant használók járműveinek méretei a mérvadók (a szabványos méret 4-5 m), az ideális magassága pedig a kerítéstől, az elvárt biztonsági szinttől, valamint a magánéleti szféra védelmétől függ. Webáruházunkban komplett tolókapu-rendszert vásárolhat, beépítésre készen, automatizált vagy kézi működtetéssel. A mindennapi kényelem, biztonság és időmegtakarítás érdekében az automatikával ellátott kaput ajánljuk.

A tolókapu megvásárlása hosszú távra szóló befektetés. Tulajdonságainak és a kinézetének tartós megőrzéséhez válasszon horganyzott és porszórt modellt. Ez a két bevonat az ún. DUPLEX rendszer, mely az egyik leghatékonyabb védelem a korrózió ellen. Ha csak most fejezi be a kerítést, érdemes a kapu vásárlásakor azonos mintázatú panelt és kiskaput választani, hogy az egész összhangban legyen és egységes, esztétikus összképet sugározzon. Kerítésrendszer kínálatunkban a kerítéshez és az összeszereléshez szükséges összes elem és alkatrész megvásárolható.

Ami magát a dizájnt illeti, különféle modelleket kínálunk modern (minimalista, egyszerű, letisztult) és klasszikus (díszes, elegáns) stílusban egyaránt. A minimalista tolókapu koherensen illeszkedik a modern építészetbe, kiemeli a házak geometrikus formáit, az dísztelen formákat és kontrasztokat, a klasszikus tolókapu viszont a hagyományos, díszes épületekhez illik.

Milyen előnyei vannak a tolókapuknak?

  • Több hely a kocsibeállón. A tolókapu a kerítés mentén mozgatható, így teljesen szabaddá válik a kocsibeálló, a kapuszárnyak pedig működés közben nem ütköznek bele a parkoló autókba vagy a területen lévő egyéb dolgokba. Mi több, a széles bejárat biztonságot és kényelmet biztosít.
  • A komplett tolókapu-rendszer könnyen összeszerelhető. A kész tolókaput csak össze kell rakni. Egyetlen elemből áll, amelyet csak rögzíteni kell, a vásárlás során pedig minden alkatrészt kiválaszthat. Azonnal megvásárolható kapumotorral együtt.
  • A tolókapu ára mindenki számára elérhető. Kevés az erre fordítható kerete? Válassza a gazdaságos verziót, a paneles tolókaput (táblás kerítés része) vagy a saját kezűleg festhető kaput. Kínálatunkban megtalálhatók közepes árkategóriájú modellek, illetve prémium és luxus kivitelű tolókapuk is.

Szakembereink készséggel adnak tanácsot a választásban, segítenek a kapu méreteinek, a szükséges alkatrészek vagy szerelési tartozékok összeállításában. Keressen bennünket bizalommal, örömmel állunk rendelkezésére.

fel
Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium